3M™ Petrifilm™ Enterobacteriaceae

  • 3M ID 7100126807

Utnyttjar bekvämligheten och effektiviteten av 3M™ Petrifilm™ Plate plattform.

Visa fler detaljer
Mikroorganismtyp Enterobacteriaceae

Detaljer

Höjdpunkter
  • Utnyttjar bekvämligheten och effektiviteten av 3M™ Petrifilm™ Plate plattform

3M™ Petrifilm™-plattor för räkning av Enterobacteriaceae är en kostnadseffektiv, praktisk och tillförlitlig metod att testa utrustning, råmaterial, livsmedelsprodukter, flaskvatten och produktionsmiljöer.

3M™ Petrifilm™-plattor för räkning av Enterobacteriaceae ger resultat på bara 24 timmar, så att du snabbt kan fastställa potentiella kontamineringskällor. Den här plattan räknar alla koliforma mikroorganismer samt potentiella patogener som salmonella, shigella och yersini. 3M Petrifilm-plattan för räkning av Enterobacteriaceae kan även avläsas med 3M Petrifilm-plattavläsare som ger konsekventa, snabba och automatiska avläsningar och registrering av resultat från 3M Petrifilm-plattan på bara fyra sekunder. Fördelen med 3M Petrifilm-plattor Med dagens fokus på livsmedelshygien och allt högre krav på kvalitet, är laboratorierna pressade att tillhandahålla snabba, tillförlitliga och exakta tester. 3M Petrifilm-plattor uppvisar konsekventa resultat med globala omnämnanden och mer än 200 certifikat, valideringar och expertgranskade publikationer. Efter över 35 år på marknaden har 3M Petrifilm-plattor etablerat förtroende från livsmedelstekniker över hela världen. Detta tack vare att 3M Petrifilm-plattor har effektiviserat, standardiserat och förenklat hela proceduren med mikrobiella kvantitativa tester, vilket har inneburit högre produktivitet och högre produktkvalitet.

Specifikationer

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist