Grönt fält med skog och en ljus sol som skiner igenom samt blå himmel

3M™ Blue Sky℠ Garanti

Att vara miljömedveten har aldrig tidigare varit så viktigt som idag, och det kommer bara att bli än viktigare för tillsynsmyndigheter. Som tur är finns inte några regelmässiga hinder för installation, produktion eller påfyllning av 3M™ Novec™ 1230 Brandsläckmedel – och vi planerar att stå bakom detta på lång sikt.

Därför erbjuder vi vår 3M™ Blue Sky℠ Garanti, som är den första i sitt slag och som skyddar ägare av brandsläcksystem med 3M™ Novec™ 1230 Brandsläckmedel från förbud i regelverk eller begränsningar när det gäller vätskan. Om Novec 1230-vätskan begränsas för användning som ett brandsläckmedel inom 20 år efter installation på grund av dess miljöegenskaper kommer vi att betala tillbaka kostnaden för vätskan.

Läs fullständiga villkor för Blue Sky Garanti (PDF, 222,52 KB).


Registrera ett system

  • Oavsett om du är systemägare, originaldelstillverkare eller OEM-distributör/installatör kan du registrera ditt system för att se om det är kvalificerat för det 20-åriga skyddet mot förbud i regelverk eller begränsningar när det gäller användning av Novec 1230-vätskan enligt 3M™ Blue Sky℠ Garanti. Du lämnar den här webbplatsen och omdirigeras till den amerikanska webbplatsen för 3M.