1. 3M Sverige
 2. 3M Gruvdrift, olja och gas

3M Gruvdrift, olja och gas

Raffinaderi och kemisk anläggning
Digging deep for ways to help keep your business on top.

Gruvdrift, olja och gas

Förbättrar produktiviteten och skyddar ditt företag så att du ligger steget före konkurrenterna.

Vi vet hur det är att jobba under krävande förhållande på tuffa och avlägsna platser. Mineralutvinning ligger i vårt DNA – vår företagshistoria började i en gruva. Vi använder vår djupa branschkunskap, kompetens och våra innovativa lösningar för att bidra till dina framsteg.

 

 • Förbättrar produktiviteten och skyddar ditt företag så att du ligger steget före konkurrenterna.

  Vi vet hur det är att jobba under krävande förhållande på tuffa och avlägsna platser. Mineralutvinning ligger i vårt DNA – vår företagshistoria började i en gruva. Vi använder vår djupa branschkunskap, kompetens och våra innovativa lösningar för att bidra till dina framsteg. Vår erfarenhet inom gruvdrift, olja och gas hjälper oss att utveckla högteknologiska produkter. 3M:s Glass Bubbles är en familj av ihåliga glasmikrosfärer som används i olika off-shore applikationer; dels för att öka flytförmågan hos plastprodukter, men även för termisk isolering av oljeledningar och i lättviktscement för tätning av djuphavsoljekällor. 3M Glass Bubbles används dessutom som tillsats i sprängmedel inom gruvindustrin. Dessutom utvecklar vi även produkter som används för att skydda arbetarna. Våra högreflekterande material har utvecklats för att förbättra arbetares synlighet i dämpat ljus när de blir upplysta av en ljuskälla. Den nya generationen inom gruvdrift, olja och gas är här och tillsammans med 3M kan du vara säker på att du ligger i framkant.

 • 3M Science. Applied to Life.™

  Our new brand embraces the science at the heart of everything we do.

  Läs mer Arrow

 • Läs mer om hur vår keramiska material verkligen gör skillnad

  3M:s Ceramic Sand Screens bidrar till ökad produktivitet och effektivitet.

  Titta här Arrow

Om 3M:s marknader inom gruvdrift, olja och gas

 • Vi är experter på att utveckla din verksamhet. Vi började som ett gruvbolag för över 100 år sedan. Den erfarenheten gör att vi idag kan använda vår kunskap och hjälpa våra kunder att bli framgångsrika inom gruvdrift, olja och gas.