3M™ Ytrengöring för matta wrapfolier

3M™ Ytrengöring för matta wrapfolier

Ett effektivt sätt att rengöra och bevara den matta helfolieringen

Professionella foliemontörer vet alltför väl hur smuts, damm och regn kan göra det svårt att behålla den matta foliens finish på en bil. Matt helfoliering behöver rengöras regelbundet för att behålla sin look. Med tidigare rengöringsmedel har det funnits risk för att folieringsteknikern skadat folieytan och tagit bort den matta looken.

3M™ Cleaner for Matte Wrap Films är en unik sammansättning för professionell användning, som varsamt och effektivt rengör den matta folien och samtidigt behåller den matta looken.

3M Cleaner for Matte Wrap Films finns som flytande rengöring på 750 ml-flaska och är enkel att använda. Du häller bara en liten mängd på en Scotch-Brite™ högkvalitetsmikrofiberduk (eller motsvarande) och tar bort smuts med cirklande rörelser. Vid hårdare nedsmutsning, t ex fläckar från regnvatten, rekommenderar vi en fuktig Scotch-Brite™ Easy Eraser (svamp). Häll en liten mängd på svampen och tryck lätt för att ta bort smutsen. Efter rengöringen torkar du av ytan med en våt trasa för att ta bort den nedsmutsade rengöringsvätskan från folieytan, och sedan med en mjuk trasa för att torka torrt.

Enklare än så blir det inte.


Aktuella videoklipp

Lär dig mer om fördelarna med 3M Cleaner for Matte Wrap Film.