Varning

Varning

Ogiltig konfiguration hittades. Kontakta administratören.

 
Välkommen till revolutionen

Välkommen till revolutionen

NYHET! Finns nu med osynliga luftavskiljningskanaler som
ger en jämn finish och bättre prestanda

Lär dig mer om serien

 • 3M™ Envision™ Print Wrap SV480mC
  Designad för lösningsmedel/ekologiskt lösningsmedel och UV-skrivare
  Superflexibel, kan foliera nästan vad som helst
  Har osynliga luftavskiljningskanaler

 • 3M™ Envision™ Print Wrap LX480mC*
  *Nytt produktprefix, samma fantastiska film som 480mC
  Designad för latex- och UV-skrivare
  Superflexibel, kan foliera nästan vad som helst
  Har osynliga luftavskiljningskanaler


Fördelar

 • Oslagbar användningsbredd

  Vågrätt. Lodrätt. Inne och ute: 3M Envision Printfolie är så mångsidig att du kan foliera allt från bilar och båtar till fartyg och hus – en tryckbar wrapfolie för allt du kan tänka dig.

 • Snabbare och enklare applicering

  Våra grafikpaneler är enkla att arbeta med och ger hög dimensionsstabilitet. De töjer sig inte och är mer lättarbetade – och dessutom glider skrapan snabbare och mjukare. Finns nu med osynliga luftavskiljningskanaler med hjälp av Comply™-adhesiv med mikroteknik för att få en jämn finish, bättre prestanda och ännu enklare, snabbare och snyggare applicering. Det innebär färre veck och kortare appliceringstid.


 • Extremt hållbar
  Extremt hållbar

  3M Envision Printfolie är till sin natur mer miljömässigt hållbara än vinyl och skyddar mot UV-strålning, höga temperaturer, fukt och till och med dagg – särskilt vid vågräta och ej lodräta appliceringar. Ingen missfärgning. Inga fläckar. Dessutom skyddas du av 3M:s garantier – till och med vågrätt.

 • Finish med hög lyster
  Finish med hög lyster

  Upptäck marknadens första och ENDA PVC-fria laminat med hög lyster. Nya 3M Envision Luster Wrap Overlaminate 8549L erbjuder samma fördelaktiga egenskaper som Gloss-varianten – inklusive optimal prestanda, UV-skydd och hållbarhet – plus en mild lyster som minimerar bländning.


Hållbarhet

 • Certifierad enligt GREENGUARD Gold.

  3M Envision Printfolier och laminat har fått den prestigefyllda certifieringen GREENGUARD Gold. Du kan erbjuda en grönare grafiklösning som bidrar till bättre inomhusluft

 • Miljövänlig – bekymmersfri.

  Nu kan du stärka din miljöprofil utan att prestanda blir lidande. Allt från ett företag som alltid erbjuder enastående kvalitet. 3M Envision Printfolie är
  PVC-fri
  ftalatfri
  tillverkad delvis av miljömässigt hållbart material*
  framställd med 58 % mindre lösningsmedel
  tillverkad utan att tillsätta klor eller andra halogener

 • Utforska miljömässigt hållbara alternativ.

  Vi har värnat om miljön i över 70 år. När det gäller allt från våra produkter till miljön och samhällsengagemang utvecklar vi med framtiden för ögonen. Vi insåg tidigt att vårt företag inte bara skulle växa sig starkare om vi valde att bedriva vår verksamhet på nya, smartare sätt – utan också ge oss möjligheter till ansvarsfullt företagande och minska vår inverkan på miljön.

 • Hållbarhet är viktigt.

  Ansvar har sina fördelar. Kundernas behov förändras ständigt. Genom att inkludera 3M Envision Printfolie i ditt sortiment får du möjlighet att anpassa verksamheten efter dina kunders hållbarhetsprojekt och erbjuda en miljömässigt hållbar, grafisk lösning. Vi vägleds av tre strategiska principer som gör hållbarheten till en röd tråd i allt vi gör:

  Ekonomisk framgång: Vi skapar långsiktiga kundrelationer genom att utveckla skräddarsydda, praktiska och innovativa lösningar till deras utmaningar på hållbarhetsområdet.

  Föredömligt miljöarbete: Vi erbjuder praktiska lösningar och produkter för att hantera utmaningar på miljöområdet för både oss och våra kunder.

  Socialt ansvarstagande: Vi för en dialog med viktiga intressenter och vidtar åtgärder för att förbättra vårt hållbarhetsarbete i olika delar av världen.

  3M är stolta över att
    ingå i Dow Jones hållbarhetsindex (2014).
    ha tilldelats Energy Stars Sustained Excellence Award åtta år i rad (2005–2012).
    vara SGP Platinum Patron.

  *Avser 3M Envision Wrap Films LX480mC, 8548G och 8549L


För 3M™ Envision™ Printfolie och Laminat