Support för 3M datacenterlösningar


Skicka ett meddelande till oss

Har du några frågor eller kommentarer? Behöver du hjälp? Använd formuläret nedan och skicka ett meddelande till oss. Skicka med så mycket information som möjligt, så att vi kan ge ett snabbt och korrekt svar. Vi försöker att svara på ditt e-postmeddelande inom 1–2 arbetsdagar.

Alla fält är obligatoriska om de inte anges vara frivilliga.

  • Får du redan meddelanden från oss? Vi har alltid mycket nytt att berätta, så låt oss veta att du fortfarande värdesätter information från oss genom att klicka i rutan nedan.

    Genom att markera rutan ger jag mitt samtycke till att ta emot nyhetsbrev, reklam, undersökningar och information om kampanjer och erbjudanden från 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen via e-post (som beskrivs här). Jag bekräftar härmed att mina personuppgifter behandlas av 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen i enlighet med 3M:s sekretesspolicy, och att mina personuppgifter kan komma att överföras till, lagras och/eller behandlas av 3M och externa samarbetspartner på uppdrag av oss, i länder utanför EU, men alltid strikt konfidentiellt och med hög säkerhet.

  • Skicka
Tack för att du kontaktar oss!

En representant från 3M kommer att kontakta dig snart gällande din förfrågan.