Interconnect för datacenter
Gör rätt kopplingar.

Möt efterfrågan hos nästa generations datacenter med ledande interconnect-teknik från 3M.

Interconnect-lösningar för datacenter med hög prestanda.

 • Det är ingen enkel sak att möta kraven från allt större datavolymer, IoT och big data och den avgörande betydelsen av det som sådana data används till. Med hjälp av vetenskap och innovation lanserar vi nästa generations interconnect-lösningar inom fiberoptik och koppar, som är konstruerade för att öka hastighet, prestanda och designflexibilitet. 

  Interconnect-lösningar med optisk förstärkning från 3M är utformade för att leverera förbättrad immunitet och utmärkt optisk prestanda. Tack vare skalbara kopplingsdesigner går det snabbt att installera och driftsätta multilink-system, vilket leder till lägre driftkostnader och ger ökad flexibilitet i designen. Våra kablage med höghastighets twinaxialkablar är resonansfria, tunna och vikbara lösningar anpassade till kraven på nästa generations lösningar.

  Vi har flera decenniers erfarenhet av interconnect-lösningar, som vi drar nytta av i marknadssegmentet. Vårt dedikerade supportteam finns här för att hjälpa dig med specifikationer, ritningar, 3D CAD-modeller med mera. Ta kontakt med oss idag, så att vi kan hjälpa dig att göra rätt kopplingar i ditt datacenter.


Interconnect-lösningar för hela ditt datacenter.

Anslutningslösningar avsedda att konsekvent förse datacenter med hög prestanda genom avancerad fiberoptik och twinaxialteknik med koppar.

 • 3M™ Interconnect-lösningar med optisk förstärkning tillför skalbarhet och tillförlitlighet i fiberoptikkopplingar och är konstruerade för att minska behovet av underhåll, rengöring och manuell interaktion och samtidigt erbjuda enastående prestanda. Vår unika teknik bidrar till:
   

  • Hög prestanda i multilink-distributioner
  • Minskad känslighet mot damm
  • En skalbar kopplingsdesign (12–144 fibrer)
 • 3M™ Twinaxialkablar är tunna, vikbara och praktiskt taget resonansfria upp till minst 40 GHz med böjar och veck. 3M twinaxialkablar tillhör de tunnaste på marknaden och vid interna användningsområden skapar de utrymme för fler möjligheter i kraftfulla, teknikspäckade servrar. De är designade för att erbjuda kostnadsbesparingar genom att minska behovet av kretskortsuppgraderingar och signalförstärkare. När det gäller externa användningsområden bidrar våra tunna, lätta och flexibla kablar till unika kabelhanteringslösningar och förenklad service.


Fiberoptisk kabelhantering för datacenter: Tunna, vikbara och stapelbara kabellösningar från 3M
Hastighet möter smidighet.

3M™ Extern twinaxialkabel jämfört med konkurrerande kabel.


Teknik för hög prestanda

Tunna, vikbara och resonsansfria kablagelösningar för datacenter, databehandling med hög prestanda och andra höghastighetstillämpningar.

 • böjlig och vikbar kabellösning från 3M
  3M™ SlimLine kablage med twinaxialkabel

  En revolutionerande, böjlig och vikbar kablagelösning för trånga utrymmen och överföring av signaler över längre avstånd. 3M™ SlimLine kablage med twinaxialkabel lämpar sig för ett stort antal olika dragningar tack vare den tunna kabeln som kan vikas med ett hårt veck utan att signalintegriteten påverkas.
   

  • Finns i x4- och x8-konfigurationer
  • SFF-8654 i rak och högervinklad variant
  • Signaltrådsstorlek 30AWG och 31AWG
 • Twinax PCI Express förlängnings- och kopplingskablage
  3M™ Twin Axial PCI Express förlängnings- och kopplingskablage

  Möt höga krav på systemprestanda och paketering med 3M PCI Express förlängnings- och kopplingskablage. Få ökad flexibilitet på PCIe-kortplatser och möjlighet att flytta eller ansluta dem utan att förlora hastighet eller prestanda.
   

  • PCIe 3.0
  • Finns i x4-, x8- och x16-konfigurationer
  • Hög bandbredd och hastigheter upp till 8 Gbps
 • Direktanslutna kopparkablage
  3M™ kablage för externa användningsområden

  Uppnår hastigheter på upp till 100 Gbps i olika former av datacenter, vid databehandling med hög prestanda och andra höghastighetstillämpningar med direktanslutna kopparkablage från 3M. Flera konfigurationer är tillgängliga, bland annat SFP28, QSFP28, SFP+, QSFP+ och extern miniSAS.
   

  • Signaltrådsstorlek 26AWG och 30AWG
  • Uppfyller kraven i RoHS 2011/65/EU*
  • Anpassad EEPROM-spårning är tillgänglig

   

 • * Uppfyller kraven i RoHS 2011/65/EU: Produkten eller delen (”Produkten”) har inte en högre koncentration än den tillåtna (”MCV”) av något av de ämnen som definieras i Rådets direktiv 2002/95/EG, med tillägg enligt Kommissionens beslut 2005/618/EG, och/eller i det omarbetade RoHS-direktivet 2011/65/EU, bilaga II, såvida ämnet inte används inom ett användningsområde som är undantaget från RoHS-direktiv 2002/95/EG, med tillägg, och/eller enligt bilaga III eller bilaga IV till det omarbetade RoHS-direktivet 2011/65/EU. Högsta tillåtna koncentration (MCV) anges i vikt av homogena material.

Aktuella videoklipp om 3M Interconnect


Kontakta oss om du har frågor om 3M Interconnect.

Har du frågor eller synpunkter, eller vill du beställa ett prov? Använd formuläret och skicka ett meddelande till oss. Skicka med så mycket information som möjligt, så att vi kan ge ett snabbt och korrekt svar.


3M Interconnect-produkter

 • Revolutionerande adapterdesign av 3M:s nya, optiska koppling som förstärker signalen mellan kopplingar, vilket bidrar till mindre känslighet mot damm och minskar behovet av regelbunden rengöring och underhåll.

 • Innovativa kablagelösningar för låga och höga frekvenser som bidrar till minskade utrymmesbehov och förenklar systemet.