1. Våra produkter

3M™ transfertejp 9773WL

Produkter
  • 75 µm tjockt häftämne på 180 µm #96 vit plastöverdragen pappersliner.
  • Har bra beständighet mot fukt, lösningsmedel, kemikalier och UV-strålning.
  • Kan användas vid temperaturer upp till 121 °C.
  • Det starka dubbelhäftande akrylhäftämnet är perfekt för användning på skum, plast, trä och textil.
 Mer...
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Visa alla produkter 
 Totalbredd (metrisk)
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Häftämnestyp
300MP High-Strength Acrylic, 3M™ Acrylic Adhesive 300MP
Tjocklek (Imperial)
3 mil
Totalbredd (metrisk)
1020 mm, 1524 mm, 1540 mm
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,075 mm
Varumärke
3M™
Detaljer
  • 75 µm tjockt häftämne på 180 µm #96 vit plastöverdragen pappersliner.
  • Har bra beständighet mot fukt, lösningsmedel, kemikalier och UV-strålning.
  • Kan användas vid temperaturer upp till 121 °C.
  • Det starka dubbelhäftande akrylhäftämnet är perfekt för användning på skum, plast, trä och textil.

3M™ transfertejp 9773WL är utformad för att permanent sammanfoga plaster, skum, trä och textil. Häftämnet fyller enkelt ut springor och vrår utan att du behöver tillföra värme. Minimalt tryck krävs. Transfertejpen har det mycket starka akrylhäftämnet 300MP från 3M™ som ger bra omedelbar vidhäftning och fullständig vidhäftning inom 48–72 timmar.

Perfekt för användning på skum, plast, trä och textil. 3M™ transfertejp 9773WL består av 75 µm tjockt hållbart häftämne på en 180 µm #96 vit plastöverdragen pappersliner. Häftämnet är utformat för att fästa på skum, textil, trä och de flesta plastsubstrat. Transfertejpen tål UV-strålning och har bra beständighet mot fukt, vatten, lösningsmedel och kemikalier. Rekommenderade användningsområden skumpackningar och sammanfogning av skum i allmänhet sammanfogning av grova ytor och ytor med textur sammanfogning av tyg och textil, inklusive golvtäckande laminat. Häftämnet fyller enkelt ut springor och vrår utan att du behöver tillföra värme. Häftämnet 300MP från 3M™ ger konsekvent stark vidhäftning på en stor mängd olika produkter upp till 121 ºC (250 ºF). Tack vare häftämnets flödesegenskaper fäster det snabbt på grova ytor och substrat med textur, såsom skum, trä, textil m.m., utan att du behöver tillföra värme. Tejpen har en grov plastöverdragen pappersliner som gör den perfekt för stansning och omformning. Vad är transfertejp? Transfertejp från 3M består av tryckkänsligt häftämne som har applicerats på en liner utan förstärkning eller bärare. Dessa självhäftande tejper är lättare att forma än dubbelhäftande tejper och används på oregelbundna ytor eller underlag med textur. Du applicerar tejpen genom att placera den på en yta med häftämnessidan nedåt. Sedan tar du bort linern så att baksidan av tejpen exponeras mot ytan du vill sammanfoga. Bättre idéer genom forskning och innovation På 3M Industrial Adhesives and Tapes Division tillämpar vi forskningen inom adhesiv på innovativa lösningar som förbättrar design- och tillverkningsprocessen hos företag över hela världen. Tekniken gör att våra kunder kan leverera konkurrenskraftiga produkter till marknaden snabbare och effektivare.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska