1. Våra produkter

3M™ VHB™ Tejp 5925F, Svart, 9 mm x 33 m, 8 rl/fp

3M ID 7000072912
  • Hög styrka
  • Mjuk och mycket formbar
  • Slitstark
  • Slät och osynlig ytfinish
 Mer...

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstemperatur, omgivande (metrisk)
10 Degree Celsius
Branscher
Apparat, Byggbranschen, Elektronik, Allmän industri, Metallbearbetning, Skyltar, Transport
Färg
Svart
Foam Conformability
Very Conformable
Häftämnestyp
Akrylfoamtejp
Inomhus-/utomhusbruk
Både och
Maximal driftstemperatur (Celsius)
149 Degree Celsius
Temperature Resistance - Initial
300
Tjocklek
0,6 mm
Totalbredd (metrisk)
9 mm
Totallängd (metrisk)
33 m
Varumärke
VHB™
Detaljer
  • Hög styrka
  • Mjuk och mycket formbar
  • Slitstark
  • Slät och osynlig ytfinish

3M™ VHB™ tejp 5925 är en svart dubbelhäftande akrylfoamtejp med slutna celler. Tejpens formbarhet bidrar till att den lättare anpassar sig till underlaget när du vill sammanfoga styva eller strukturerade material. Tejpen har utmärkt vidhäftning mot metall, glas och plaster med medelhög ytenergi som till exempel styv PVC, akryl, polykarbonat och ABS. Perfekt mot de flesta pulverlackade ytor. Lämplig för byggnadskonstruktioner och applikationer inom skylindustrin och metallbearbetande industri. Primer är i många fall inte nödvändigt när man använder den här tejpen. 0,6 mm tjock. UL 746C listad, File MH 17478.

3M VHB tejp uppfanns av 3M för över 30 år sedan. Tejperna har visat sig ha en imponerande styrka både när det gäller statisk och dynamisk belastning. Tejperna består av en akrylfoamkärna med slutna celler och tryckkänsligt häftämne på båda sidor. Den unika konstruktionen ger VHB tejperna fördelar som skruvar, spikar, nitar, svetsning och andra mekaniska fästsystem inte kan erbjuda. Sammansättningen gör tejperna UV- och väderbeständiga, vilket gör dem idealiska för utomhusapplikationer. Tejpernas egenskaper gör att de är perfekta för många olika användningsområden.