1. Våra produkter

3M™ Stödplatta Multihål 70 mm x 198 mm , 28784

3M ID 7100025357
  • Konstruktionen med flera hål är en hjälp för att hålla arbetsmiljön renare
  • Genom Clean Sanding-lösningen kan användaren arbeta effektivare
  • Hookit™-systemet gör att det går enkelt att fästa och ta bort
 Mer...
Produktbeskrivning
  • Konstruktionen med flera hål är en hjälp för att hålla arbetsmiljön renare
  • Genom Clean Sanding-lösningen kan användaren arbeta effektivare
  • Hookit™-systemet gör att det går enkelt att fästa och ta bort

3M™ Hookit™ Clean Sanding-stödplatta för sliprondell är en röd skumplatta som ska användas till en 3M™-excenterslipmaskin för att öka slipmedlets hållbarhet och ge effektiv dammborttagning. Använd våra stödplattor till en hel 3M-systemlösning för högeffektiv vakuumslipning.

För effektiv vakuumslipning använder du 3M™ Hookit™ Clean Sanding-stödplatta med en 3M™-excenterslipmaskin för ökad hållbarhet på slipmedlet och effektiv dammborttagning. Till våra stöddynor används den senaste innovationen inom dammborttagning. Genom konstruktionen med flera hål samlas och avlägsnas mer damm jämfört med produkter med 5 eller 6 hål – vilket dramatiskt kan öka plattans hållbarhet och göra arbetsmiljön renare samtidigt som användaren kan göra ett effektivare arbete. Den nya konstruktionen kräver inte att hålen riktas in mot stödplattan varför det går snabbt, lätt och bekvämt att byta rondeller. 3M Hookit-fästsystem ger också utmärkt stöd på baksidan och enkel återanvändning för att göra vakuumslipningen högeffektiv, som en del av den totala systemlösningen. Clean Sanding-systemet innefattar Hookit Clean Sanding-ark, sliprondeller och stödplattor – alla är konstruerade för att kunna användas med de röda Clean Sanding-skumplattorna. De har alla Hookit-systemet som består av en baksida med öglor av borstad nylon som fäster dynan säkert och gör bytet snabbt och enkelt, för att göra användaren mer effektiv.

Föreslagna användningsområden

  • Kombinera med 3M-excenterslipmaskiner och 3M Clean Sanding-systemet med Hookit™ Clean Sanding-ark, -sliprondeller och -stödplattor.
Specifikationer
Branscher
Flygindustrin, Biltillverkning, Komposit, Tillverkning av skärverktyg, Allmän industri, Metallbearbetning, MRO, Lackeringsförberedelse, Primary Metal, Transport och tung utrustning, Träindustri
Density Rating
Medium
Form Type
Molded - Clean Sanding
Framsidans färg
Svart
Function/Attachment Style
Hook & Loop, Coated Abrasives
Kroktyp
1
NPVI Mktg
Ja
Produkttyp
Arkhållare
Sub Industries
Builders Hardware, Skåp, Custom Woodworking and Millwork, Möbler, Medical Instruments, Metalltillverkning, Metal Implants, Plating & Polishing, Plumbing Fixtures, Primary Wood and Panel Processing, Turbine Engines
Tjocklek
12,7 mm
Totalbredd (metrisk)
198 mm
Total diameter (metrisk)
70 mm
Totallängd (metrisk)
70 mm
Typ
Dust Control
Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska