1. Våra produkter

3M™ Smältlim 3764

Produkter
  • Det 100 % solida termoplastlimmet möjliggör justering med tiden för att kunna uppfylla särskilda krav i olika projekt.
  • Utformat för att vara flexibelt vid låga temperaturer för enklare placering och justering vid applicering.
  • Den stöttåliga designen ger långsiktig hållbarhet.
  • Pålitligt tack vare utmärkt skjuv- och fläkstyrka.
 Mer...
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Totallängd (metrisk)
Overall_Length_Metric
Visa alla produkter 
 Totalbredd (metrisk)  Totallängd (metrisk)
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Applikationsmetod
Bulkprocess, Handhållen process, Spray
Branscher
Fordonsindustrin, Byggbranschen, Konsumentprodukter, Elektronik, Möbler, Allmän industri, Militär och myndighet, Packaging, Detaljhandel, Skyltar, Specialfordon, Transport, Träindustrin
Consumer Label
Nej
Häftämnestyp
Etylvinylacetat
Heat Resistance
140 Degree Fahrenheit
National Stock Number
8040015378103
Open Time
50 Second
Produktform
Pound
Regulatory Key
AD-02377
Skjuvstyrka
390 Pound_Per_Square_Inch
Temperaturinställning för EC-värmepistol
4
Torrsubstansvikt i procent (cirka)
100 Percent
Totalbredd (metrisk)
15,9 mm, 25,4 mm
Totallängd (metrisk)
0,05 m, 0,07 m, 0,2 m
Varumärke
3M™
Detaljer
  • Det 100 % solida termoplastlimmet möjliggör justering med tiden för att kunna uppfylla särskilda krav i olika projekt.
  • Utformat för att vara flexibelt vid låga temperaturer för enklare placering och justering vid applicering.
  • Den stöttåliga designen ger långsiktig hållbarhet.
  • Pålitligt tack vare utmärkt skjuv- och fläkstyrka.
  • Det kompatibla limmet kan sammanfoga många olika material.

3M™ smältlim 3764 är ett klart, 100 % solitt termoplastlim som kan sammanfoga många olika plaster, inklusive polyolefin. Smältlimet har utformats för att vara flexibelt vid låga temperaturer och ge enastående prestanda i en mängd olika tillämpningar och industrier.

Universallimmet har en arbetstid på 40–50 sekunder för att du ska hinna placera och justera underlagen i trä, polyeten, polypropen, wellpapplådor och lätta substrat i möbler, stoppning med mera. Dess nästan omedelbara fästegenskaper gör att produktionstider kan hållas nere för reklammontering, förening, fästning, säkring, reparationer, gjutning, panelsammanfogning, ledningsfästning, buntning, tätning, inkapsling, förstyvning, skumsammanfogning och förpackning. Vi tillverkar 3M™ smältlim 3792 med 100 % solid termoplastharts för användning med antingen 3M™ Scotch-Weld™ smältlimpistol LT, LT Quadrack eller EC, beroende på version. Limmet avger minimal odör vid uppvärmning, vilket skapar en behagligare arbetsmiljö. Adhesivet har utmärkt tålighet mot termisk chock och värme, är en elektrisk isolator och icke-korroderande. Fakta om smältlim Smältlim/smältlimsstavar har en relativt hög smältpunkt mellan 121–196 °C (250–380 °F) beroende på version, och appliceras med smältlimpistoler, vanligtvis kallade limpistoler. Smältlim ger en nästan omedelbar fog mellan många plaster, papper och trä men när fogen värms upp igen blir vissa varianter mjukare och ger dig möjlighet att separera de sammanfogade ytorna. Snabb vidhäftning är till nytta vid förpackning och produktion. Smältlim/smältlimsstavar med låg temperatur har en relativt låg smältpunkt mellan 76–121 °C (170–250 °F) beroende på version, och appliceras med smältlimpistoler för låg temperatur, vanligtvis kallade limpistoler. Smältlim med låg temperatur är användbara för att sammanfoga värmekänsliga material som skum och många plaster. De ger en nästan omedelbar fog, men när fogen värms upp igen blir vissa varianter mjukare, vilket ger dig möjlighet att separera de sammanfogade ytorna. De

Dokumentation