1. Våra produkter

3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv 8910, silver – 914,4 mm x 50 m

3M ID 7000116840
  • Reflekterande textilväv ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Tvättas smidigt i vanlig tvättmaskin i 60 °C
  • Stor kreativ frihet, eftersom du enkelt kan skapa former och skräddarsydda designer
 Mer...
Specifikationer
Apparel Type
Icke-reglerade skyddskläder
Bredd
914,4 ml
Färg dagtid
Silver
Fästtyp
Appliceringsväv
Förpackningsstorlek
1 rulle per kartong
Home Wash Cycles 60°C (140°F) at ANSI Certified Standards
50
Längd
50 ml
Material
65 % polyester, 35 % bomull
Produktserie
8910
Reflekterande färg
Vit
Rekommenderad industri
Konstruktion
Technology
Rundat
Ytterligare information
Till plagg som kräver god synbarhet och utsätts för litet slitage, exempelvis arbetskläder inom industrin, varselplagg, fritidskläder och personlig utrustning
Detaljer
  • Reflekterande textilväv ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Tvättas smidigt i vanlig tvättmaskin i 60 °C
  • Stor kreativ frihet, eftersom du enkelt kan skapa former och skräddarsydda designer

3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv, silver, 8910, med hög reflektionsförmåga till skyddskläder med god synbarhet som utsätts för litet slitage, exempelvis arbetskläder inom industrin och varselplagg, fritidskläder och personlig utrustning.

3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv, silver, 8910, till kläder med god synbarhet, exempelvis arbetskläder inom industrin och varselplagg som utsätts för litet slitage, fritidskläder och personlig utrustning. Ger ökad synbarhet till användaren nattetid eller i dåliga ljusförhållanden. Materialet lyser vitt när ljuset faller på det, även om användaren befinner sig i vägkanten. Materialet består av exponerade, retroreflekterande glaspärlor bundna vid en hållbar textilväv (65 % polyester, 35 % bomull) med ett bindningssystem. 3M:s reflekterande textilväv uppfyller kraven för ISO 20471 och överträffar med bred marginal de minimivärden för reflektionsförmåga som ställs för den högsta prestandanivån. Materialet innebär således dramatiskt förbättrad synbarhet för användaren. Det är en prisvärd produkt som ger god synbarhet på varselkläder som ska hålla länge, men som tvättas i hemmet. Den reflekterande textilväven 8910 kan enkelt tvättas i vanlig tvättmaskin i upp till 60 °C (50 tvättcykler enligt ISO 20471). En annan fördel: Materialet finns i flera bredder och kan förses med tryck, broderier och prägling och även används till pipingdetaljer eller stansade våder. På så sätt blir det enkelt att ta fram skräddarsydda designer. Dessutom är materialets retroreflekterande egenskaper inte beroende av plaggets ytstruktur och reflexeffekten kvarstår även när plagget är vått. Det innebär god synbarhet ur många infallsvinklar och även vid dåliga väderhållanden. 3M:s patenterade glaspärleteknik ger också väven ett tygliknande utseende och gör det lätt och flexibelt med maximal bekvämlighet för användaren. Materialet är mjukt och behagligt och känns bekvämt under användning. Varumärket 3M™ Scotchlite™ är känt för sin höga kvalitet. 3M är en av världens ledande leverantörer av reflekterande material och har stor kompetens på området med ett brett utbud av säkerhetslösningar. Det mångfasetterade teknikföretaget erbjuder en rad beprövade tjänster, bland annat kundstöd inom designutveckling och hjälp med att hitta kvalificerade partner.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska