1. Våra produkter
 • 3M™ Scotchlite™ Reflexfilm påvärmningsbar HW, 8712, silver, 25,4 mm x 100 m
 • 3M™ Scotchlite™ Reflexfilm påvärmningsbar HW, 8712, silver, 25,4 mm x 100 m

  3M ID 7000042472
  • Reflekterande transferfilm ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Det är en prisvärd produkt som ger god synbarhet på varselkläder som ska hålla länge, men som tvättas i hemmet.
  • Tvättas smidigt i vanlig tvättmaskin i 60 °C
  • OEKO-TEX-certifierad
   Mer...
  Specifikationer
  Adhesive
  Värmeaktiverad polyuretan
  Bredd
  25,4 mm
  Certifierad prestanda nödvändig
  ANSI 107-2015, CSA Z95-2015, Oeko-Tex
  Custom Product Size Availability
  Yes
  Dry-Cleaning Cycles at ANSI Certified Standards
  25
  Färg dagtid
  Silver
  Fästtyp
  Värmeöverföring
  Förpackningsstorlek
  12 rullar per kartong
  Home Wash Cycles 60°C (140°F) at ANSI Certified Standards
  25
  Initial Average RA
  500
  Längd
  100 m
  NPVI Mktg
  Ja
  Technology
  Rundat
  Ytterligare information
  Till plagg som kräver god synbarhet och utsätts för litet slitage, exempelvis arbetskläder inom industrin, varselplagg, fritidskläder och personlig utrustning
  Detaljer
  • Reflekterande transferfilm ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Det är en prisvärd produkt som ger god synbarhet på varselkläder som ska hålla länge, men som tvättas i hemmet.
  • Tvättas smidigt i vanlig tvättmaskin i 60 °C
  • OEKO-TEX-certifierad

  3M™ Scotchlite™ reflekterande transferfilm, silver, 8712, med hög reflektionsförmåga som kan användas för att skapa skräddarsydda designer till skyddskläder med god synbarhet som utsätts för litet slitage, exempelvis arbetskläder inom industrin och varselplagg, fritidskläder och personlig utrustning.

  3M™ Scotchlite™ reflekterande transferfilm, silver, 8712, till kläder med god synbarhet som utsätts för litet slitage, exempelvis arbetskläder inom industrin och varselplagg, fritidskläder och personlig utrustning som ger ökad synbarhet till användaren nattetid eller i dåliga ljusförhållanden. Materialet lyser vitt när ljuset faller på det, även om användaren befinner sig i vägkanten. Det består av exponerade, retroreflekterande glaspärlor bundna till ett hållbart polymerskikt och täckt med en värmeaktiverad adhesiv. 3M:s reflekterande film uppfyller kraven för ISO 20471, men överträffar med bred marginal de minimivärden för reflektionsförmåga som ställs för den högsta prestandanivån. Materialet innebär således dramatiskt förbättrad synbarhet för användaren. Det är en prisvärd produkt som ger god synbarhet på arbetskläder som ska hålla länge, men som tvättas i hemmet. Den reflekterande transferfilmen 8712 kan enkelt tvättas i vanlig tvättmaskin i upp till 60 °C (25 tvättcykler enligt ISO 20471). Kemtvätt är också möjlig (25 tvättcykler enligt ISO 20471). Själva materialet kan användas på ömtåliga tyger. När det gäller grövre tyger kan användaren välja tvättmetod. En annan fördel: Materialet fästs med hjälp av laminering och binds på så sätt permanent i plagget utan att tillföra extra tjocklek. Metoden ger obegränsad frihet i utformningen, till exempel vid användning av logotyper och applikationer, och filmen lämpar sig även för elastiska underlag. Filmen finns dessutom i flera bredder och former och det går att trycka eller plotterskriva på den. På så sätt blir det enkelt att ta fram skräddarsydda designer. Dessutom är materialets retroreflekterande egenskaper inte beroende av plaggets ytstruktur och reflexeffekten kvarstår även när plagget är vått. Det innebär god synbarhet ur många infallsvinklar och även vid dåliga väderhållanden. 3M:s patenterade glaspärleteknik ger filmen ett tygliknande utseende och gör det lätt och flexibelt med maximal bekvämlighet för användaren. Materialet är mjukt och behagligt och känns bekvämt under användning. Och ett plus när det gäller säkerheten: Materialet är OEKO-TEX-certifierat och innehåller inte några ämnen som kan orsaka hudirritation. Varumärket 3M™ Scotchlite™ är känt för sin höga kvalitet. 3M är en av världens ledande leverantörer av reflekterande material och har stor kompetens på området med ett brett utbud av säkerhetslösningar. Det mångfasetterade teknikföretaget erbjuder en rad beprövade tjänster, bland annat kundstöd inom designutveckling och hjälp med att hitta kvalificerade partner.

  Andra 3M-webbplatser
  bCom
  Följ oss
  Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
  Ändra ort
  Sverige - svenska