1. Våra produkter

3M™ Scotchlite™ Reflexfilm påvärmingsbar, 8725NS, silver, 1068 mm x 500 m

3M ID 7100066225
  • Reflekterande transferfilm ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Tvättas smidigt i vanlig tvättmaskin i 60 °C
  • Kan användas på ömtåliga tyger som bara tål kemtvätt
  • OEKO-TEX-certifierad
 Mer...
Specifikationer
Adhesive
Värmeaktiverad polyester
Apparel Type
Icke-reglerade skyddskläder
Bredd
1068 mm
Certifierad prestanda nödvändig
ANSI 107-2015, CSA Z95-2015, Oeko-Tex
Custom Product Size Availability
Yes
Dry-Cleaning Cycles at ANSI Certified Standards
30
Färg dagtid
Silver
Fästtyp
Värmeöverföring
Förpackningsstorlek
1 rulle per kartong
Home Wash Cycles 60°C (140°F) at ANSI Certified Standards
50
Initial Average RA
500
Längd
500 m
NPVI Mktg
Ja
Produktserie
8725N
Reflekterande färg
Vit
Rekommenderad industri
Gruvarbete, Olja och gas, Verktyg
Technology
Rundat
Ytterligare information
Till plagg som kräver god synbarhet och utsätts för stort slitage, exempelvis arbetskläder inom industrin, varselplagg, fritidskläder och personlig utrustning
Detaljer
  • Reflekterande transferfilm ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Tvättas smidigt i vanlig tvättmaskin i 60 °C
  • Kan användas på ömtåliga tyger som bara tål kemtvätt
  • OEKO-TEX-certifierad

3M™ Scotchlite™ reflekterande transferfilm, silver, 8725N, med hög reflektionsförmåga och användarkomfort, som kan användas till skyddskläder med god synbarhet som utsätts för stort slitage, exempelvis arbetskläder inom industrin och varselplagg, fritidskläder och personlig utrustning.

3M™ Scotchlite™ reflekterande transferfilm, silver, 8725N till kläder med god synbarhet som utsätts för stort slitage, exempelvis arbetskläder inom industrin och varselplagg, fritidskläder och personlig utrustning som ger ökad synbarhet till användaren nattetid eller i dåliga ljusförhållanden. Materialet lyser vitt när ljuset faller på det, även om användaren befinner sig i vägkanten. Det består av exponerade, retroreflekterande glaspärlor bundna till ett hållbart polymerskikt och täckt med en värmeaktiverad adhesiv. 3M:s reflekterande transferfilm uppfyller kraven för ISO 20471, men överträffar med bred marginal de minimivärden för reflektionsförmåga som ställs för den högsta prestandanivån. Materialet innebär således dramatiskt förbättrad synbarhet för användaren. Det är en prisvärd produkt som ger god synbarhet på arbetskläder som ska hålla länge, men som tvättas i hemmet. Den reflekterande transferfilmen 8725N kan enkelt tvättas i vanlig tvättmaskin i upp till 60 °C (50 tvättar enligt ISO 20471, beroende på undermaterial). Kemtvätt är också möjlig (30 tvättcykler enligt ISO 3175, beroende på undermaterial). Själva materialet kan användas på ömtåliga tyger. När det gäller grövre tyger kan användaren välja tvättmetod. En annan fördel: Materialet fästs med hjälp av laminering och binds på så sätt permanent i plagget utan att tillföra extra tjocklek. Det innebär ökad användarkomfort. Filmen finns i två bredder och kan förses med tryck. På så sätt blir det enkelt att lägga till olika designer. Dessutom är materialets retroreflekterande egenskaper inte beroende av plaggets ytstruktur och reflexeffekten kvarstår även när plagget är vått. Det innebär god synbarhet ur många infallsvinklar och även vid dåliga väderhållanden. 3M:s patenterade glaspärleteknik ger filmen ett tygliknande utseende och gör det lätt och flexibelt med maximal bekvämlighet för användaren. Materialet är mjukt och behagligt och känns bekvämt under användning. Och ett plus när det gäller säkerheten: Materialet är OEKO-TEX-certifierat och innehåller inte några ämnen som kan orsaka hudirritation. Varumärket 3M™ Scotchlite™ är känt för sin höga kvalitet. 3M är en av världens ledande leverantörer av reflekterande material och har stor kompetens på området med ett brett utbud av säkerhetslösningar. Det mångfasetterade teknikföretaget erbjuder en rad beprövade tjänster, bland annat kundstöd inom designutveckling och hjälp med att hitta kvalificerade partner.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska