1. Våra produkter

3M™ Scotchlite™ Reflexfilm påsömnadsbar, 8906, silver, 50,8 mm x 200 m

3M ID 7100103199
  • Reflekterande textilväv ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Prisvärd produkt
  • Öko-Tex-certifierad
 Mer...
Specifikationer
Adhesive
Inga
Apparel Type
Icke-reglerade skyddskläder
Certifierad prestanda nödvändig
ANSI 107-2015, CSA Z95-2015, Oeko-Tex
Custom Product Size Availability
Yes
Dry-Cleaning Cycles at ANSI Certified Standards
0
Färg dagtid
Silver
Fästtyp
Appliceringsväv
Flame Resistant
Nej
Förpackningsstorlek
3 rullar per kartong
Home Wash Cycles 60°C (140°F) at ANSI Certified Standards
30
Initial Average RA
500
NPVI Mktg
Ja
Overall Length (Metric)
200 m
Overall Width (Metric)
50,8 mm
Produktserie
8906
Reflekterande färg
Vit
Ryggmaterial
Polyester/Cotton
Technology
Rundat
Ytterligare information
Till reflexvästar, arbetskläder inom industrin och varselplagg som utsätts för litet slitage, fritidskläder och personlig utrustning
Detaljer
  • Reflekterande textilväv ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Prisvärd produkt
  • Öko-Tex-certifierad

3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv, silver, 8906, med hög reflektionsförmåga som kan användas till reflexvästar, arbetskläder inom industrin och varselplagg som utsätts för litet slitage, fritidskläder och personlig utrustning.

3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv, silver, 8906, till reflexvästar, arbetskläder inom industrin och varselplagg som utsätts för litet slitage, fritidskläder och personlig utrustning som ger ökad synbarhet till användaren nattetid eller i dåliga ljusförhållanden. Materialet lyser vitt när ljuset faller på det, även om användaren befinner sig i vägkanten. Materialet består av exponerade, retroreflekterande glaspärlor bundna vid en hållbar textilväv (100 % polyester) med ett bindningssystem. 3M:s reflekterande textilväv uppfyller kraven för ISO 20471 och överträffar med bred marginal de minimivärden för reflektionsförmåga som ställs för den högsta prestandanivån. Materialet innebär således dramatiskt förbättrad synbarhet för användaren. Samtidigt är det en prisvärd produkt som ger god synbarhet på reflexvästar och arbetskläder som ska hålla länge, men som tvättas i hemmet. Den reflekterande textilväven 8906 kan enkelt tvättas i vanlig tvättmaskin i upp till 60 °C (30 tvättcykler enligt ISO 20471). En annan fördel: Materialet finns i flera bredder och kan förses med tryck, broderier och prägling och även används till pipingdetaljer eller stansade våder. På så sätt blir det enkelt att ta fram skräddarsydda designer. Dessutom är materialets retroreflekterande egenskaper inte beroende av plaggets ytstruktur och reflexeffekten kvarstår även när plagget är vått. Det innebär god synbarhet ur många infallsvinklar och även vid dåliga väderhållanden. 3M:s patenterade glaspärleteknik ger också väven ett tygliknande utseende och gör det lätt och flexibelt med maximal bekvämlighet för användaren. Materialet är mjukt och behagligt och känns bekvämt under användning. Och ett plus när det gäller säkerheten: Materialet är Öko-Tex-certifierat och innehåller inte några ämnen som kan orsaka hudirritation. Varumärket 3M™ Scotchlite™ är känt för sin höga kvalitet. 3M är en av världens ledande leverantörer av reflekterande material och har stor kompetens på området med ett brett utbud av säkerhetslösningar. Det mångfasetterade teknikföretaget erbjuder en rad beprövade tjänster, bland annat kundstöd inom designutveckling och hjälp med att hitta kvalificerade partner.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska