1. Våra produkter

3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP110

  • Tack vare den höga flexibiliteten får du en stark och permanent sammanfogning även vid vibrationer och stötar.
  • Ger hög skjuv- och fläkstyrka på metall och många plaster.
  • Tillåter viss temperaturutvidgning mellan substraten.
  • Uppnår hanteringsstyrka efter cirka 20 minuter vid rumstemperatur.
 Mer...
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Application Temperature From (Celsius)
−55 Degree Celsius
Application Temperature To (Celsius)
80 Degree Celsius
Branscher
Metallbearbetning, Signage, Specialfordon, Träindustri
Förvaringstemperatur
72 Degree Fahrenheit
Förvaringstemperatur (Celsius)
22℃
Full härdningstid
48 Hours @ 72 F (22 C)
Hårdhet
40-45 Shore D
Open Time
8-13 minutes @ 72 F (22 C)
Skjuvstyrka
2500 Pound_Per_Square_Inch
Detaljer
  • Tack vare den höga flexibiliteten får du en stark och permanent sammanfogning även vid vibrationer och stötar.
  • Ger hög skjuv- och fläkstyrka på metall och många plaster.
  • Tillåter viss temperaturutvidgning mellan substraten.
  • Uppnår hanteringsstyrka efter cirka 20 minuter vid rumstemperatur.

3M™ Scotch-Weld™ epoxilim 110 är ett flexibelt, snabbhärdande, epoxibaserat universallim av tvåkomponentstyp. Detta medeltjocka lim härdar till hanteringsstyrka på 20 minuter och skapar flexibla fogar till de flesta material, som metall, keramik, trä och många plaster.

Starka och flexibla fogar 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim 110 är ett mångsidigt epoxilim av tvåkomponentstyp med ett blandningsförhållande på 1:1 som härdar snabbt och ger flexibla fogar. Produkten kan användas på en mängd olika underlag, som metall, keramik glas, trä och många olika plaster. Droppar och rinner minimalt för kontrollerad, precis applicering. Det här limmet har hög skjuv- och fläkstyrka. Detta, i kombination med flexibiliteten, gör det perfekt för tillämpningar med skilda material, t.ex. inom transport, specialfordon, elarbete, allmän industri, sportutrustning, bygg och konsumentprodukter. Rekommenderade användningsområden Sammanfogning och förening Limning och infästning Montering och tätning Inbäddning och gjutning Härdar snabbt för mindre nedtid Blandningsförhållandet är 1:1 vilket ger tio minuter öppentid för att du ska hinna justera och placera allting korrekt innan det stelnar. Vårt lim når hanteringsstyrka efter cirka 20 minuter och är genomhärdat efter 48 timmar vid rumstemperatur. Produkten finns tillgänglig i storpack och mindre Duo-Pak-kassetter. Vad är epoxilim? Epoxilim tillhör klassen konstruktionslim, som också inkluderar polyuretan, akrylat, cyanoakrylat med mera. Epoxi börjar som flytande reaktiva polymerer som genomgår en kemisk reaktion när de blandas och som sedan härdar till ett fast material. När de två komponenterna blandas i sitt specifika förhållande påbörjas härdningen, vilket ger dig en begränsad arbetstid för att applicera limmet och placera de två ytorna som du vill ha dem. Öppentiden är allt från några minuter till 48 timmar eller längre. Beroende på formeln har den här klassen av konstruktionslim mycket hög skjuv- och fläkstyrka samt bättre tålighet mot värme och kemikalier än andra vanliga lim. Epoxilim används ofta inom många olika industriområden.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska