1. Våra produkter

3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP100

  • Limformuleringen härdar till en hård massa och ger hög statisk styrka.
  • Hög skjuvstyrka garanterar en permanent fog.
  • Går att arbeta med i fem minuter och uppnår hanteringsstyrka efter 20 minuter vid rumstemperatur.
  • Lättflytande och genomskinlig.
 Mer...
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Application Temperature From (Celsius)
−40 Degree Celsius
Application Temperature To (Celsius)
110 Degree Celsius
Branscher
Metallbearbetning, Signage, Specialfordon, Träindustri
Förvaringstemperatur
72 Degree Fahrenheit
Förvaringstemperatur (Celsius)
22℃
Full härdningstid
24-48 Hours @ 72 F (22 C)
Hårdhet
80-85 Shore D
Open Time
5 minutes @ 72 F (22 C)
Physical Form
Thin liquid
Skjuvstyrka
1500 Pound_Per_Square_Inch
Detaljer
  • Limformuleringen härdar till en hård massa och ger hög statisk styrka.
  • Hög skjuvstyrka garanterar en permanent fog.
  • Går att arbeta med i fem minuter och uppnår hanteringsstyrka efter 20 minuter vid rumstemperatur.
  • Lättflytande och genomskinlig.
  • UL 94 HB-certifierat.

3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP100 är ett fast, snabbhärdande epoxilim av tvåkomponentstyp som är lämpligt för bearbetning. Det är ett snabbstelnande epoxilim som härdar till en styv fog vid rumstemperatur. Lättflytande för enkel applicering och utjämning.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda dispenseringsutrustning från 3M som gör det enkelt att mäta, blanda och applicera med noggrannhet. Hög skjuvstyrka garanterar permanenta fogar 3M™ Scotch-Weld™ Epoxilim DP100 är ett lättflytande, mångsidigt strukturellt lim för universalanvändning. Den lättflytande, genomskinliga formeln kan användas på en mängd olika underlag, som metall, keramik, betong och trä. Tack vare den höga skjuvstyrkan blir produkten stark och styv, perfekt för tillämpningar inom elektronik, industri, bygg och konsumentprodukter. Rekommenderade användningsområden Allmänna fästtillämpningar inom varierande industriområden Permanent infästning av olika material Tillämpningar som kräver efterbehandling Tillämpningar som kräver transparenta fogar Går att arbeta med i fem minuter med hanteringsstyrka efter 20 minuter Blandningsförhållandet för 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP100 är 1:1 för snabb och precis applicering och tack vare fem minuters öppentid har du möjlighet att justera positioner i efterhand. Vårt lim når hanteringsstyrka efter cirka 20 minuter och är genomhärdat efter 48 timmar (vid 22 °C/72 °F). UL 94 HB-certifierat. Mer information om epoxilim Epoxilim, inklusive femminutersepoxi, tillhör klassen ”strukturellt lim” som inkluderar polyuretan, akrylater, cyanoakrylat och andra. Epoxi formuleras som flytande reaktiva polymerer som genomgår en kemisk reaktion när de blandas och som sedan härdar till ett fast plastmaterial. När de två komponenterna blandas i korrekta förhållanden påbörjas härdningen och ger dig en kort öppentid för att applicera limmet och placera de två ytorna som du vill ha dem. Öppentiden är allt från några minuter till flera timmar. Dessa konstruktionslim ger hög skjuvstyrka och fläkstyrka, beroende på formuleringen, samt bättre beständighet mot värme och kemikalier än andra vanliga lim.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska