1. Våra produkter

3M™ Scotch-Weld™ Smältlim 3731 Q Ljusbrun 5 kg/fp

3M ID 7100009195
  • 100 % solitt, lösningsmedelsfritt lim för starka fogar.
  • Limmet ger långsiktig hållbarhet tack vare hög temperaturbeständighet.
  • Termoplastlimmet gör det möjligt att sammanfoga substrat med låg ytenergi.
  • Snabbstelnande för snabba och effektiva resultat.
 Mer...
Specifikationer
Adhesive
Polypropen
Applikationsmetod
Handheld Process, Spray
Consumer Label
Nej
Heat Resistance
265 Degree Fahrenheit
Industries
Automotive, Konstruktion, Consumer Goods, Elektronik, Furniture, Industri, Military and Government, Packaging, Retail, Signage, Specialty Vehicle, Transport, Träindustri
Nettovikt
5 kg
Open Time
35 Second
Produktform
Pound
Shear Strength
490 Pound-Force Per Square Inch
Solids Weight Percent (Approximate)
100 Percent
Varumärke
3M™
Detaljer
  • 100 % solitt, lösningsmedelsfritt lim för starka fogar.
  • Limmet ger långsiktig hållbarhet tack vare hög temperaturbeständighet.
  • Termoplastlimmet gör det möjligt att sammanfoga substrat med låg ytenergi.
  • Snabbstelnande för snabba och effektiva resultat.
  • Ger bra fläkstyrka för robusta och tåliga fogar.

3M™ smältlim 3731 är ett 100 % solitt, lösningsmedelsfritt lim som ger en stark och hållbar fog. Vi har utformat det här limmet för att ge beständiga och pålitliga fogar med hög värmebeständighet, för att du ska kunna förvänta dig utmärkt prestanda i en mängd olika tillämpningar.

Ett snabbrörligt smältlim 3M™ smältlim 3731 har utvecklats för att ge exceptionella resultat. Det är ett värmebeständigt lim med långsiktig hållbarhet som klarar av höga temperaturer utan att lossna eller deformeras. Detta smältlim fäster bra till en mängd olika underlag och passar utmärkt till att fästa LSE-underlag, inklusive polyetylen och polypropylen. Dessutom är 3M™ Smältlim 3731 snabbstelnande med en öppentid på 30 sekunder för starka och tåliga fogar på kort tid. 3M™ Smältlim 3731 skapar slitstarka långsiktiga fogar som du kan lita på i en mängd olika tillämpningar, tack vare den höga skalstyrkan. Rekommenderade användningsområden 3M™ Smältlim 3731 kan användas inom många branscher, inklusive bilbranschen, konstruktion, möbler, skylttillverkning, konsumentprodukter, specialfordon, transporter, militär, detaljhandel, elektronik, träbearbetning och emballage. Några rekommenderade användningsområden för den här produkten: Plast Trä Skum Tyg Kartong Korta fakta om smältlim Smältlim är 100 % solida termoplasthartser. Dessa lim är utformade för att smälta på nytt efter sammanfogning om de utsätts för tillräckligt höga temperaturer. Fördelen med smältlim över mekaniska fästanordningar och tätningstejp är att det är i princip osynligt mellan ytor. Våra smältlim övergår till vätskor vid uppvärmning för att snabbt fylla i gap och väta fästytan. När du applicerar smältlim på en yta svalnar och stelnar de och uppnår maximal vidhäftningsförmåga på bara sekunder. Tack vare kort öppentid kan du flytta konstruktioner direkt efter appliceringen, vilket gör att du slipper använda klämmor eller liknande och extra torktider och tillförd energi. En snabb lösning Vi har utformat 3M™ smältlim 3731 för att skapa robusta fogar som håller, fäster snabbt och uppfyller kraven från ditt projekt. Smältlimmet har utformats för att leva upp till dina behov och ge utmärkt prestanda.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska