1. Våra produkter

3M™ Scotch-Weld™ Epoxy Akryllim DP810

  • Svagluktande lim perfekt för miljöer där skarpa ångor och risk för antändning är ett problem.
  • Ger hög skjuv- och fläkstyrka och är förstärkt för ökad slagtålighet.
  • Har en arbetstid på tio minuter och uppnår hanteringsstyrka efter 20 minuter.
  • Sammanfogar oljiga metaller med minsta möjliga ytbehandling.
 Mer...
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.
Specifikationer
Branscher
Metallbearbetning, Signage, Specialty Vehicle, Träindustri
Färg
Grön
Inomhus-/utomhusbruk
Både
Detaljer
  • Svagluktande lim perfekt för miljöer där skarpa ångor och risk för antändning är ett problem.
  • Ger hög skjuv- och fläkstyrka och är förstärkt för ökad slagtålighet.
  • Har en arbetstid på tio minuter och uppnår hanteringsstyrka efter 20 minuter.
  • Sammanfogar oljiga metaller med minsta möjliga ytbehandling.
  • Sammanfogar de flesta plaster, kompositmaterial och metaller.

3M™ Scotch-Weld™ akrylatlim med svag doft DP810 är ett robust akrylatlim av tvåkomponentstyp som härdar i rumstemperatur och är särskilt utformat för att sammanfoga oljiga metaller, plaster och andra ytor. Arbetsmiljön blir säkrare jämfört med vanliga akrylatlim, eftersom 3M™ Scotch-Weld™ akrylatlim med svag doft DP810 har svag doft och inte är antändbart.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda 3M:s dispenseringsutrustning som gör det enkelt att mäta, blanda och fördela noga. Ger hög skjuv- och fläkstyrka och är förstärkt för ökad stöttålighet Detta unika akrylatlim ger dig hög skjuv- och fläkstyrka tillsammans med god stöttålighet för krävande tillämpningar. Några av fördelarna med 3M™ Scotch-Weld™ Akrylatlim med svag doft DP810 är att du kan arbeta säkrare, snabbare och mer effektivt. Produkten fäster till en mängd olika underlag, som metall, kompositmaterial och många plaster, inklusive nylon. Akrylatlimmet härdar till en beige eller svart färg. Rekommenderade användningsområden Sportutrustning (metall till metall, metall till plast) Apparattillverkning (metall till metall, metall till glas) Montering av kåpor till elektronik Öppentid på tio minuter och hanteringsstyrka efter 20 minuter 3M™ Scotch-Weld™ Akrylatlim med svag doft DP810 har ett blandningsförhållande på 1:1 vilket ger tio minuters öppentid för att du ska hinna justera och placera allting korrekt innan det stelnar. Limmet når hanteringsstyrka efter cirka 20 minuter och är genomhärdat efter 8–24 timmar (vid 22 °C/72 °F). (Observera: överblivet lim kring fogarna som utsätts för luft kan förbli klibbigt i upp till 48 timmar.) 3M™ Scotch-Weld™ Akrylatlim med svag doft DP810 är godkänt enligt UL 746C, användning av polymermaterial i elektrisk utrustning. Lätt att fästa med akrylat Akrylatlim, som ofta kallas för epoxilim, är tvåkomponentslim som ger utmärkt fogstyrka och hållbarhet men ibland något lägre vidhäftning än tvåkomponentsepoxi. Däremot har akrylatlim flera andra egenskaper som gör dem enklare att använda, däribland mycket kortare härdningstid, högre tolerans för oljiga eller oförberedda fästytor samt förmågan att sammanfoga en stor mängd material, däribland nästan samtliga plaster. Nyare akrylatlimsformuleringar är stabila i rumstemperatur och kan förvaras relativt länge.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska