1. Våra produkter

3M™ Scotch-Weld™ Epoxilim 190

  • Flexibelt
  • Hög fläk- och skjuvstyrka
  • Kontrollerat flöde
 Mer...
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Branscher
Metallbearbetning, Signage, Specialfordon, Träindustri
Färg
Grå
Detaljer
  • Flexibelt
  • Hög fläk- och skjuvstyrka
  • Kontrollerat flöde

3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP190 är ett tvåkomponentsepoxilim med utmärkt skjuv- och fläkstyrka. Vi har formulerat det här epoxilimmet för att vara extremt kompatibelt och sammanfoga en mängd olika material, som metall, keramik, trä, fiberplattor, glas, gummi och många olika plaster.

Det här är en bred serie tvåkomponents konstruktionslimmer. De appliceras i punkt- eller strängform. Dosering och blandning sker i ett och samma moment och ger konstant och jämn kvalitet. Till de här limmerna finns tryckluftsdrivna och manuella limpistoler för snabb, ekonomisk och ren applicering. Vill du automatapplicera limmerna finns de även i bulk. 3M Scotch-Weld konstruktionslimmer står emot enorma påfrestningar. De ger starka och stabila strukturer, eftersom belastningen är fördelad över en större yta än vid svetsning och nitning. Limmerna medger smarta designlösningar, eftersom det går att limma material som inte går att sammanfoga med traditionella fästmetoder.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska