1. Våra produkter

3M™ Scotch-Weld™ Acryllim DP8825NS

Produkter
  • Har en öppentid på 25 minuter och uppnår strukturell styrka efter 56 minuter.
  • Svag doft och ej antändbart för en säkrare arbetsmiljö jämfört med vanliga akrylatlim.
  • Den färdiga fogen är hållbar med utmärkt skjuvstyrka och hög slagtålighet.
  • Sammanfogar svåra ytor, som pulverlack och de flesta plaster.
 Mer...
Volym (Imperial)
Volume_Imperial
Volym
Volume_Metric
Visa alla produkter 
 Volym (Imperial)  Volym
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.
Specifikationer
Användningsområden
Bonding Composite Materials, Structural Bonding
Branscher
Metallbearbetning, Signage, Specialty Vehicle, Träindustri
Design Challenges
Impact & Shock Absorption, Noise Vibration & Harshness Control NVH
Färg
Grön
Förvaringstemperatur
70 Degree Fahrenheit
Full härdningstid
24 Hour
Häftämnestyp
Akryl
Hållbarhet i månader (från tillverkningsdatum)
18
Inomhus-/utomhusbruk
Både
Maximal driftstemperatur (Celsius)
149 Degree Celsius
Position
Premie
Produktform
Cartridge, Gallon
Produkttyp
Acrylic Adhesive
Varumärke
Scotch-Weld™
Viskositet
Non-Sag
Work Time
22-24 Minutes
Detaljer
  • Har en öppentid på 25 minuter och uppnår strukturell styrka efter 56 minuter.
  • Svag doft och ej antändbart för en säkrare arbetsmiljö jämfört med vanliga akrylatlim.
  • Den färdiga fogen är hållbar med utmärkt skjuvstyrka och hög slagtålighet.
  • Sammanfogar svåra ytor, som pulverlack och de flesta plaster.

3M™ Scotch-Weld™ akrylatlim med svag doft DP8825NS är vårt svagdoftande, robusta, icke rinnande tvåkomponentsakrylatlim. Detta lim är ett bra val för en stor mängd industriella och kommersiella användningsområden eftersom det uppnår strukturell styrka dubbelt så fort som många andra konkurrerande akrylatlim med jämförbar öppentid.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda 3M:s dispenseringsutrustning som gör det enkelt att mäta, blanda och fördela noga. Icke rinnande med utmärkt stöttålighet Några av fördelarna med 3M™ Scotch-Weld™ akrylatlim med svag doft DP8825NS är att du kan arbeta säkrare, snabbare och mer effektivt. Tack varje blandningsförhållandet 10:1 och öppentiden på 25 minuter finns det tid att placera underlagen rätt innan de sätts ihop. När limmet har härdat helt når det upp till överlapps-skjuvstyrkan 7 MPa (1 000 psi) på bara 56 minuter. Det är halva tiden jämfört med liknande lim, vilket ökar arbetstakten och produktiviteten samtidigt som limmet är fläk- och slagtåligt. Arbetsmiljön blir säkrare jämfört med vanliga akrylatlim eftersom 3M™ Scotch-Weld™ akrylatlim med svag doft DP8825NS har svag doft och inte är antändbart. Eftersom det dessutom är en icke rinnande formulering går adhesivet att använda exakt där du vill ha det, och det rör sig inte när du fäster det eller då det härdas. Dessutom förenklas lagerhanteringen av att produkten håller 18 månader i rumstemperatur. Rekommenderade användningsområden metallbearbetning såsom HVAC, apparater, sportartiklar och specialfordon skylttillverkning, som då en panel fästs vid en ram, fastsättning av lister, bokstavslimning och rammontering Sammanfogning av plaster, kompositmaterial och pulverlack mot metall Används normalt för större delar där monteringen kräver att limmet går att arbeta med under längre tid Lätt att fästa med akrylat Akrylatlim är metylmetakrylatlim (MMA) av tvåkomponentstyp med utmärkt vidhäftningsförmåga och hållbarhet. Akrylatlim kallas ofta epoxilim men tillhör egentligen en separat kemisk familj med egna unika egenskaper. Akrylatlim har flera egenskaper som gör dem enklare att använda, däribland mycket kortare härdningstid, högre tolerans för oljiga eller oförberedda fästytor samt förmågan att fästa ihop en stor mängd material, däribland nästan samtliga plaster. Nyare akrylatlim är stabila i rumstemperatur.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska