1. Våra produkter
 • 3M™ Littmann® Cardiology IV™ Stetoskop, standard bröststycke, rosenrosa slang, 67,5 cm, 6159
 • 3M™ Littmann® Cardiology IV™ Stetoskop, standard bröststycke, rosenrosa slang, 67,5 cm, 6159

  • Oäverträffad akustik med bättre möjlighet att höra ljud av höga frekvenser (vuxen sidan, fast tryck).
  • Flytande membran: Hör ljud av höga och låga frekvenser med samma sida av bröststycket genom att bara justera trycket på bröststycket.
  • Slang med två kanaler: Två ljudvägar i en slang eliminerar det störande gnidande ljud som kan upplevas vid användning av traditionella stetoskop med två slangar.
  • Ny typ av slang med längre livstid och mindre benägenhet för fläckar. Framställd utan naturgummilatex och mjukgörande ftalater.
   Mer...
  Specifikationer
  Bevis för (miljö)argument
  Självcertifierad
  Diamemeter liten membran
  3,3
  Diameter
  4,3 cm
  Diameter membran
  4,3
  Extra öronoliver
  Ja
  Färg
  Rose Pink
  Färggrupp
  Rosa
  Finish bröststycke
  Rostfritt stål
  Främsta miljöfördel för detta SKU
  3M™ Littmann® nya typ av slang är framställd utan naturgummilatex och innehåller inte mjukgörande ftalater.‎
  Garantiperiod
  7 År
  Godkänt miljöargument (Env. Marketing Claim, EMC)
  3M™ Littmann® slangar innehåller inte mjukgörande ftalater. Detta gör att stetoskopet håller längre med förbättrad tålighet mot hudfetter och alkohol och är mindre känsligt för fläckar.
  Konstruktion slang
  Tvåkanal
  Längd
  69 cm
  Material i byglar
  Bred flygplanslegering / anodiserad aluminium
  Material membran
  Epoxy / glasfiber
  Membrantyp
  Tunable, single-piece
  Miljöargument avser
  Produkt
  Miljöargument finns
  Ja
  Modell
  Cardiology IV™
  Nettovikt
  177 g
  Prestanda
  9
  Slangfärg
  Rose Pink
  Special adaptor
  Nej
  Typ av bröststycke
  Dubbelsidigt
  Typ av öronoliver
  Soft Sealing
  Varumärke
  3M™ Littmann® Stethoscopes
  Vikt bröststycke
  87 g
  Product Details
  • Oäverträffad akustik med bättre möjlighet att höra ljud av höga frekvenser (vuxen sidan, fast tryck).
  • Flytande membran: Hör ljud av höga och låga frekvenser med samma sida av bröststycket genom att bara justera trycket på bröststycket.
  • Slang med två kanaler: Två ljudvägar i en slang eliminerar det störande gnidande ljud som kan upplevas vid användning av traditionella stetoskop med två slangar.
  • Ny typ av slang med längre livstid och mindre benägenhet för fläckar. Framställd utan naturgummilatex och mjukgörande ftalater.
  • Öronbyglarna kan enkelt justeras för individuell passform och komfort. De vinklade öronbyglarna är formade för att passa hörselgångarna.
  • Sju års garantitid ger trygghet ger bekymmersfri användning.
  • Tvåsidigt bröststycke i rostfritt stål med flytande membran och öppen eller stängd klocka
  • Icke-kylande ring för större patientkomfort
  • Mjuktätande öronoliver ger optimal komfort och utmärkt ljudocklusion
  • Tillverkat i USA utan naturgummilatex

  3M™ Littmann® Cardiology IV™ stetoskopet är designat för sjukvårdspersonal som kräver oöverträffad akustisk prestanda kombinerat med exceptionell flexibilitet. Dess innnovativa design erbjuder ett allt-i-ett membran på vardera sida om bröststycket.

  3M™ Littmann® Cardiology IV™ är nästa generation av ett av de mest kända stetoskopen inom branshen, och erbjuder förbättrad akustisk prestanda med bättre ljudkvalitet vid ljud av höga frekvenser (vuxensidan av bröststycket, fast tryck). Dess distinkta kopp-formade bröststycke har flytande membran på båda sidor, vilket ger oöverträffad akustisk prestanda, flexibilitet vid diagnostik och är enkelt att använda vid diagnostik av så väl små som stora patienter. Den pediatriska sidan av bröststycket kan konverteras till en traditionell öppen klocka genom att det flytande memmbranet tas bort och ersätts med den medföljande icke-kylande ringen.

  Både vuxen sidan och den pediatriska sidan av bröststycket har allt-i-ett membran som är enkelt att ta bort, sätta tillbaka och rengöra eftersom ytorna är släta och utan springor.

  Flytande membran teknologi—en 3M innovation—ger dig möjlighet att höra ljud av olika frekvenser genom att bara justera trycket på bröststycket. Håll bröststycket med lätt tryck för att höra ljud av låga frekvenser; tryck lite mer för att höra ljud av högre frekvenser. Denna tidsbesparande egenskap ger dig möjlighet att fokusera på patienten och den icke-kylande ringen ger samtidigt komfort för patienten.

  Spänningen i öronbyglarna justeras enkelt för att anpassas efter huvudform genom att pressas ihop eller tryckas isär. Mjuktätande öronoliver formar sig efter individuell öronform för att ge en utmärkt akustisk försegling och bekväm passform. Öronoliverna klickas fast på ändarna av öronbyglarna och kräver bestämt handlag för att tas bort för att sitta säkert på plats.

  Slang med två kanaler ger två ljudvägar i en slang vilket eliminerar det störande ljud av två slangar som gnider mot varandra som traditionell dubbel-slangs design ger. Två-kanalsdesignen ger sjukvårdspersonalen möjlighet att lyssna till de ljud de önskar höra med mindre störande bakgrundsljud.

  Tålig ny typ av slang bibehåller sin form och flexibilitet även efter att den vikts och förvarats i en trång ficka. Den ger stetoskopet längre livstid tack vara förbättrad tålighet mot hudfetter och alkohol samt minskad benägenhet att få fläckar. Den nya typen av slang är inte framställd av naturgummilatex, vilket är en fördel för både sjukvårdspersonal och patienter. Dessutom, som en del i vårt arbete med att värna om så väl människors hälsa som miljö, är den nya typen av slang framställd utan mjukgörande ftalater.

  Cardiology IV stetoskopet är inte enbart ett stetoskop för kardiologer. Det används av så väl invärtesspecialister som allmänmedicinare, inom intensivvården, på akutmottagningar och av medicinstuderande för att identifiera, lyssna till och studera hjärt-, lung- och andra kroppsljud hos så väl vuxna som pediatriska patienter. Cardiology IV stetoskopet tillverkas i USA och omfattas av sju års garanti. Det levereras komplett tillsammans med stora och små mjuktätande öronoliver, stora fasta öronoliver, en icke-kylande ring till klocka samt bruksanvisningar.

  3M™ Littmann® stetoskop används av millioner läkare och sjuksköterskor över hela världen, dedikerade till att åstadkomma bästa möjliga utfall för patienten. Littmann stetoskopen erbjuder fantastisk akustisk prestanda och konsekvent hög kvalitet. Ditt val att använda ett Littmann stetoskop är ett uttryck för ditt engagemang inom medicin och personlig prestation.

  Andra 3M-webbplatser
  bCom
  Följ oss
  Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
  Ändra ort
  Sverige - svenska