1. Våra produkter

3M™ Flambeständigt kardborrband hake SJ3519FR

Produkter
  • Baksidan har ett flamskyddat gummibaserat häftämne som kan fästas på många olika material
  • Har en hållbarhet som räcker till tusentals förslutningar
  • Noggrant testad för att tåla flammor och extrem hetta
  • Bra designflexibilitet och snabb produktmontering
 Mer...
Totalbredd (imperial)
Overall_Width_Imperial
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Visa alla produkter 
 Totalbredd (imperial)  Totalbredd (metrisk)
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.
Specifikationer
Antal per förpackning
2, 3
Antal stängningar
5000
Branscher
Byggbranschen, Elektronik, Möbler, Allmän industri, Medicinsk, Military and Government, Specialfordon, Transport
Färg
Svart
Flamskyddad
Ja
Häftämnestyp
Syntetiskt gummi
Low Profile
Nej
Material
Nylon
Maximal driftstemperatur (Celsius)
49 Degree Celsius
Primär liner
Polyethylene Film
Produktform
Rulle
Varumärke
3M™
Detaljer
  • Baksidan har ett flamskyddat gummibaserat häftämne som kan fästas på många olika material
  • Har en hållbarhet som räcker till tusentals förslutningar
  • Noggrant testad för att tåla flammor och extrem hetta
  • Bra designflexibilitet och snabb produktmontering

3M™ Flambeständigt kardborrband, hake, SJ3519FR är en del av ett fästsystem i två delar som konstruerats för att ge bra hållbarhet som räcker till tusentals förslutningar. Det här kardborrbandet, ögla, av vävd nylon, har ett gummibaserat häftämne och är flamskyddat samt uppfyller F.A.R. 25.853 paragraf (a)(1)(i) 60 sekunders vertikalt flamtest. Det passar med SJ3518FR.

En ren och enkel förslutningslösning Med 3M™ Flambeständigt kardborrband, hake, SJ3519FR får du ett avancerat förslutningsalternativ till dragkedjor, skruvar, knäppen, krokar, bultar och dylikt. Det är belagt med ett unikt flamskyddande häftämne som är baserat på syntetiskt gummi. Våra fästen kan sättas fast på en mängd olika material och användas över ett brett temperaturintervall och olika luftfuktighetsförhållanden. De har ett flamskydd som testats enligt FAR 25.853 och andra vanliga flamskyddstester. Dessutom har de konstruerats för att användas tillsammans med 3M™ flambeständigt kardborrband, ögla, SJ3518FR. Rekommenderas till att sätta fast tygmaterial på stoppade kuddar, flygplanssäten, mattlister, specialfordons- och transporttillämpningar, uniformer, handskar och kläder, skyltning, generell industritillämpning samt flamskyddade vidhäftningsapplikationer. Baksidan av 3M™ flambeständigt kardborrband, hake, SJ3519FR är belagd med ett häftämne (PSA) av syntetiskt gummi. Häftämnet fäster bra på ren och målad metall, målarfärg, glas, lackat trä, kartong och många typer av plaster, även material med låg ytenergi som polyeten och polypropylen. Det unika häftämnet är flamskyddat, vilket innebär att kardborrbandet, hake, uppfyller kraven i FAR 25.853 paragraf (a)(1)(ii), 12 sekunders vertikalt flamtest, när det testats separat. Användningen av självhäftande häftämnen (PSA) eliminerar eller reducerar behovet av att sy, lösningsmedelsaktivera, dielektrisk eller ultraljudsbindning samt användning av limmer för vidhäftning. Genom att eliminera behovet av dessa extra appliceringsprocedurer blir arbetet enklare, säkerheten högre och installationskostnaderna mindre. Självhäftnade (PSA) produkter kan appliceras manuellt eller automatiskt med en rad olika utrustningsalternativ. Kardborredesign från 3M™ Kardborrband från 3M™ erbjuder bra designflexibilitet, snabb produktmontering, jämna och rena ytor och utmärkt produktfunktionalitet inom många användningsområden. Den vävda haken täcks med ungefär 47 små, styva hakar per cm². De vävda öglorna är täckta med tusentals mjuka, böjliga öglor, vilket gör det möjligt att öppna och försluta tusentals gånger (cykler). Både haken och öglan har förkrympts för att säkerställa maximal dimensionsstabilitet och platthet. Ta loss kardborrbandet, hakar och öglor, genom att dra isär banden för hand.

Föreslagna användningsområden

  • Används för att sätta fast tygmaterial på stoppade kuddar, flygplanssäten, mattlister, specialfordons- och transporttillämpningar samt för att sätta fast namnskyltar, etiketter, listdelar och skyltar
Dokumentation
Egenskaper\fördelar
Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska