1. Våra produkter

3M™ Cushion-Mount™ Klichétejp E1715, 457 mm x 23 m, 1 rl/fp

3M ID 7000042371
  • Turkos plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
  • 0,38 mm tjocklek.
  • Medelhård.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstjocklek (metrisk)
0,4 mm
Composite Sleeves
Ja
Färg
Turkos
Luftutsläpp
Ja
Primär liner
Polycoated Polyester
Print Quality (Series)
17 Series
Ryggmaterial
Polyethylene Foam
Tjocklek (Imperial)
17 mil
Tjocklek på primär skyddsremsa (metrisk)
0,11 mm
Tjocklek på ryggmaterial (metrisk)
0,432 mm
Totalbredd (metrisk)
457 mm
Totallängd (metrisk)
23 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,43 mm
Tryckkvalitet
Combination Printing - Medium Firm
Urethane Sleeves
Ja
Varumärke
Cushion-Mount™
Detaljer
  • Turkos plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
  • 0,38 mm tjocklek.
  • Medelhård.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
  • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1715. Den turkosa dubbelhäftande skumtejpen på 0,38 mm har en funktion för luftutsläpp och är lätt att ta bort från plåten. Tejpen används i tryckprojekt där du har något mer solida färger i en kombination av enfärgstryck och rasterbilder.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1715 har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor, och har ett häftämne som förenklar monteringen. Tejpen erbjuder hög kvalitet i tryckprojekt där du har något mer solida färger i en kombination av enfärgstryck och rasterbilder. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska