1. Våra produkter

3M™ Cushion-Mount™ Klichétejp E1515, 1 372 mm x 23 m

3M ID 7000047430
  • Lila plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
  • 0,38 mm tjocklek.
  • Medel.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstjocklek (metrisk)
0,4 mm
Branscher
Print
Composite Sleeves
Ja
Färg
Lila
Häftämnestyp
Differential Acrylate
Luftutsläpp
Ja
Primär liner
Polycoated Polyester
Print Quality (Series)
15 Series
Produktform
Rulle
Ryggmaterial
Polyethylene Foam
Tjocklek på primär skyddsremsa (metrisk)
0,11 mm
Tjocklek på ryggmaterial (metrisk)
0,432 mm
Totalbredd (imperial)
54 in
Totalbredd (metrisk)
1371,6 mm
Totallängd (imperial)
25 yd
Totallängd (metrisk)
22,86 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,43 mm
Tryckkvalitet
Combination Printing - Medium
Urethane Sleeves
Ja
Varumärke
Cushion-Mount™
Detaljer
  • Lila plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
  • 0,38 mm tjocklek.
  • Medel.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
  • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1515. Den vita dubbelhäftande skumtejpen på 0,38 mm har en funktion för luftutsläpp och är lätt att ta bort från plåten. Tejpen används för höghastighetstryck med tunna typsnitt i inverterade färger och utökad färgskala.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1515 har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor, och har ett häftämne som förenklar monteringen. Tejpen ger hög kvalitet vid höghastighetstryck med tunna typsnitt i inverterade färger och utökad färgskala. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska