1. Våra produkter

3M™ Cushion-Mount™ Klichétejp E1315, 1 372 mm x 23 m, 1 rl/fp

3M ID 7000042753
  • Gul plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
  • 0,38 mm tjocklek.
  • Medelmjuk.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...
Specifikationer
Air Release
Ja
Composite Sleeves
Ja
Primär liner
Polycoated Polyester
Print Quality
Combination Printing - Medium Soft
Print Quality (Series)
13 Series
Produktform
Rulle
Ryggmaterial
Polyethylene Foam
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,43 mm
Urethane Sleeves
Ja
Varumärke
Cushion-Mount™
Detaljer
  • Gul plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
  • 0,38 mm tjocklek.
  • Medelmjuk.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
  • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1315. Den gula dubbelhäftande skumtejpen på 0,38 mm har en funktion för luftutsläpp och är lätt att ta bort från plåten. Den används för kombinationstryck vid hög hastighet där rasterbilder tar upp större utrymme än solida färger.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1315 har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor, och har ett häftämne som förenklar monteringen. Den ger hög kvalitet vid kombinationstryck vid hög hastighet där rasterbilder tar upp större utrymme än solida färger. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska