1. Våra produkter

3M™ Cushion-Mount™ Klichétejp E1115, 457 mm x 4,5 m, 1 rl/fp

3M ID 7000115880
  • Mellanbrun plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp och stark vidhäftning till plåten.
  • 0,38 mm tjocklek.
  • Mjuk/processfärg.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstjocklek (metrisk)
0,4, 0,4 mm
Branscher
Print
Composite Sleeves
Nej
Färg
Brun
Häftämnestyp
Differential Acrylate
Luftutsläpp
Ja
Primär liner
Polycoated Polyester
Print Quality (Series)
11 Series
Produktform
Rulle
Ryggmaterial
Polyethylene Foam
Tjocklek (Imperial)
17, 17 mil
Tjocklek på primär skyddsremsa (metrisk)
0,11, 0,11 mm
Totalbredd (imperial)
18, 18 in
Totalbredd (metrisk)
457,2, 457,2 mm
Totallängd (imperial)
5, 5 yd
Totallängd (metrisk)
4,57, 4,57 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,4, 0,4 mm
Tryckkvalitet
Process Printing
Urethane Sleeves
Ja
Varumärke
Cushion-Mount™
Detaljer
  • Mellanbrun plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp och stark vidhäftning till plåten.
  • 0,38 mm tjocklek.
  • Mjuk/processfärg.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
  • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1115H. Den mellanbruna dubbelhäftande skumtejpen på 0,38 mm har en funktion för luftutsläpp och hög vidhäftning mot plåten. Den används för tryck med processfärger med hög kvalitet.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1115H har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor. Tejpen har ett häftämne som förenklar monteringen och har hög vidhäftning till plåten. Tejpen ger en högkvalitativ färgåtergivning när processfärger är viktiga. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska