1. Våra produkter

3M™ Cushion-Mount™ Klichétejp 1820H, 457 mm x 23 m, 1 rl/fp

3M ID 7000115982
  • Blå plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp och stark vidhäftning till plåten.
  • 0,51 mm tjocklek.
  • Hård.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...
Specifikationer
Composite Sleeves
Ja
Färg
Blå
Luftutsläpp
Ja
Primär liner
Polycoated Polyester
Print Quality (Series)
18 Series
Ryggmaterial
Polyethylene Foam
Tjocklek på ryggmaterial (metrisk)
457 mm
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,56 mm
Tryckkvalitet
Combination Printing - Firm
Urethane Sleeves
Ja
Varumärke
Cushion-Mount™
Produktbeskrivning
  • Blå plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp och stark vidhäftning till plåten.
  • 0,51 mm tjocklek.
  • Hård.
  • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
  • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1820H. Den blå dubbelhäftande skumtejpen på 0,51 mm har en funktion för luftutsläpp och hög vidhäftning mot plåten. Tejpen används för plåtar som innehåller mestadels solida färger i en kombination av enfärgstryck och rasterbilder.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1820H har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor. Tejpen har ett häftämne som förenklar monteringen och har hög vidhäftning till plåten. Tejpen erbjuder hög kvalitet i tryckprojekt med mestadels solida färger i en kombination av enfärgstryck och rasterbilder. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska