1. Våra produkter

Engineered Fluids

 
9 Resultat 
 • Engineered Fluids
 • Engineered Fluids
  9 Resultat 
  Hitta en produkt
  • Tillämpningskategori  
  • Produktserie  
   • + Mer

  Engineered Fluids

  9 Resultat 
  • Fyraliters, bärnstensgul glasburk med 3M™ Novec™ 7100DL Engineered Fluids och en klar behållare med Novec-vätska i

   3M™ Novec™ Engineered Fluids

   3M Novec Engineered Fluids är mångsidiga och icke-brännbara vätskor som används i många viktiga industritillämpningar. Vätskorna har utmärkta dielektriska egenskaper och finns med många olika kokpunkter. De har hög materialkompatibilitet och termisk stabilitet.

   Novec Engineered Fluids har låg global uppvärmningspotential (global warming potential, GWP) och noll ozonnedbrytningspotential (ozone depletion potential, ODP), så att användare kan utveckla innovativa och tillförlitliga lösningar som inte kräver kompromisser mellan prestanda, säkerhet och hållbarhet. 


  • Extrem närbild på ortopediska implantat och delar i en avfettningskorg ovanför bubblande Novec 73DE-vätska
   Rengöringsmedel och avfettning

   Novec Engineered Fluids kan med fördel användas till rengöringsmedel och det finns produkter med många olika rengöringsstyrkor, utmärkt materialkompatibilitet och egenskaper som gör dem lämpliga för många olika tillämpningar – utan de betydande hälso- eller miljöeffekter som förknippas med trikloretylen (TCE), n-propylbromid (nPB) och andra vanliga rengöringsmedel.

  • Medarbetare på ett lager med kemiska lösningsmedel stämmer av lagret med stora plastsäckar med kemikalier
   Bärarmedel och smörjmedelsdeponering

   Novec Engineered Fluids är framtagna för att erbjuda utmärkta lösningsmedelsegenskaper vid användning i formuleringar för beläggning och spädning, former för industriella, kemiska rengöringsmedel, smörjmedels- och silikondeponering.

  • Blå vätska hälls ner i en klar vätska
   Aerosolformulering

   Det går att skapa högeffektiva aerosolprodukter utan att kompromissa om vare sig säkerhet eller hållbarhet. Välj Novec Engineered Fluids som lösningsmedel i formuleringar för frihet att utforma dina aerosolprodukter efter dina behov. De här lösningsmedlen är icke-brännbara med breda säkerhetsmarginaler, bryter inte ned ozonskiktet och har låg global uppvärmningspotential. På så sätt kan du skapa smarta, säkra och hållbara aerosolprodukter som får jobbet gjort.

  • IT-tekniker kontrollerar komponenter i ett rent laboratorium
   Värmestyrning

   Oavsett om du tillverkar halvledarplattor eller använder affärskritisk elektronik är behovet av att hantera värme en gemensam nämnare för all teknik. Novec Engineered Fluids är utformade för att ge säker och hållbar prestanda på hög nivå till tillämpningar inom halvledare, flygteknik, elektronik och andra former av värmeöverföring.

  • Foto taget med Go Pro-kamera med dataservrar nedsänkta i bubblande Novec Engineered Fluids i en tillämpning med vätskebaserad immersionskylning
   Immersionskylning för datacenter

   De datacenter som driver dagens moderna affärsliv och samhällen genererar enorma mängder värme och förbrukar massor av el enbart för att kyla servrarna. Genom att använda vätskebaserad immersionskylning – vilket innebär att elektroniken doppas ner direkt i en icke-ledande vätska – förenklas kylningen av datacenter. Lösningen sparar utrymme och kan minska energikostnaden med upp till 97 procent.

  • Vattenstänk mot blå bakgrund
   Immersionskylning för kraftelektronik

   Kraftelektronik revolutionerar vårt sätt att använda och generera el. Det gäller allt från elfordon, höghastighetståg och grävmaskiner till vindkraftverk, hissar och undervattenspumpar till petroleum. Novec Electronic Fluids kan göra det enkla att utnyttja dess möjligheter med hjälp av nästa generations immersionskylning.


  Visning 1-9 av 9 liknande produkter
  Jämför upp till tre produkter:
  Jämför