1. Våra produkter
3 Resultat 
3 Resultat 
Hitta en produkt

3 Resultat 
 3M™ VHB™ Tejp, LSE-familjen

Lösningar för sammanfogning av plast och kompositmaterial

Fråga en expert från 3M

Avsedda för sammanfogning av material med låg ytenergi och kompositmaterial utan primer. Öka produktiviteten.

Den nya 3M™ VHB™-tejpen i LSE-familjen klarar utmaningen med att sammanfoga material med låg ytenergi och ger hållbara resultat när andra lösningar inte räcker hela vägen. Det besparar dig primersteget under produktionen, kan öka produktiviteten och minska användningen av skadliga kemikalier i anläggningen. Utmärkt hållbarhet och hög temperaturbeständighet ger bästa styrka och tillförlitlighet vid användning både inom- och utomhus.

3M™ VHB™ Tejp ger en flexibel fog utan konstruktionsstyrka. Den kan expandera termiskt upp till tre gånger sin tjocklek och är därför perfekt för montering av olika material mot varandra. Den dynamiska tåligheten mot belastning är överlägsen och kan till och med överträffa vissa fogar med konstruktionsstyrka. Med förmågan att fästa även mot material som är svåra att sammanfoga kan du använda lättare och tunnare material för banbrytande nyheter inom form och funktion, utan att göra avkall på hållbarhet, estetik och låg vikt.

De senaste framstegen inom tejper och lim för multimaterial har gett tillverkarna nya sammanfogningsalternativ utöver de traditionella mekaniska och termiska monteringsmetoderna. Använd de här starka och hållbara sammanfogningslösningarna på olika material, inklusive kompositmaterial, och optimera din design maximalt.
Upptäck nya möjligheter till flexibel design.


Kontakta oss

Vi hjälper dig.

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver produkt-, applikations- eller teknisk support.


3M™ VHB™ Tejp, LSE-familjen: Upptäck nya möjligheter till flexibel design.

 

De nya 3M™ VHB™ Tejperna i LSE-familjen klarar utmaningen med att sammanfoga material med låg ytenergi och ger hållbara resultat när andra lösningar inte räcker hela vägen. Utmärkt hållbarhet, till exempel hög temperaturbeständighet, ger bästa styrka och tillförlitlighet vid användning både inom- och utomhus. Upptäck nya möjligheter till flexibel design och se vad vår nya tejp kan göra för dig.

 


Ladda ned materialet nedan för att få veta mer om flexibel design


Stäng  
Kontakta oss
  • Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på denna blankett kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon av en 3M-representant alternativr av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

  • Alla fält är obligatoriska såvida de inte angetts som valfria.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Skicka Skicka

Tack.

Formuläret har skickats

Vi ber om ursäkt.

Ett fel inträffade då informationen skickades in. Försök igen senare

Visning 1-3 av 3 liknande produkter
Jämför upp till tre produkter:
Jämför