1. Våra produkter
0 Resultat 
0 Resultat 
Hitta en produkt

0 Resultat 
Hiomanauhat

Metallbearbetningsband

VISA ALLA METALLBEARBETNINGSBAND

Banderbjudande

 • Med de nya Cubitron™ II-slipbanden har 3M satt nya standarder för hastighet, avverkning och hållbarhet. Med precisionsformade, självskärpande trianglar av keramisk aluminiumoxid är Cubitron™ II-bandens korn gjorda för att brytas ned vart efter de slits. Då uppstår ständigt nya och extremt vassa eggar som skär som knivar. Arbetsstycket hålls svalare, med lägre risk för värmespänningar, sprickor och missfärgningar.

  Läs broschyren med 3M™ metallbearbetningsband (PDF, 9,15 MB)


Vanliga substrat

Vår utökade serie ger dig ett större urval av kornstorlekar, dimensioner och format med samma enastående prestanda du förväntar dig från 3M, för en mängd olika substrat.

 • Rostfritt stål & koboltkrom

  Rostfritt stål & koboltkrom

  Våra slipband klarar allt från låga till höga tryck och tar sig enkelt genom svårslipade metaller. De är anpassade för professionellt bruk inom industrin, medicinteknik, hushållsprodukter av rostfritt stål och rörarmaturer.

 • Kolstål & gjutjärn

  Kolstål & gjutjärn

  Oavsett om du arbetar med gjutna eller med smidda delar är våra slipband optimala för arbeten med högt tryck på kolstål och aluminium.

 • Aluminium & mjuka substrat

  Aluminium & mjuka substrat

  Dessa högpresterande produkter är perfekta för fordonsindustrin samt gjuterier.

 • Titan- & nickellegeringar

  Titan- & nickellegeringar

  Våra innovativa band är anpassade för turbiner inom ånga, gas och flygindustri.

 • Centerlesslipning, rundslipning & planslipning

  Centerlesslipning, rundslipning & planslipning

  Teknologi med lång livslängd hjälper dig skapa rätt dimensioner och finish – med 3M™ Cubitron™ II 399F-band. 3Ms slipband för metallbearbetning är specialanpassade för avverkning, dimensionering/finishbearbetning och slutbearbetning/polering.


Vanliga marknader

3M™ Cubitron II slipband har satt en ny global standard för avverkning och lång livslängd. Vår utökade serie ger dig ett större urval av kornstorlekar, dimensioner och format för en mängd olika marknader.

 • Ortopediska implantat & operationsinstrumenttillverkning (2,35 MB)

  Dagens behov av medicinska precisionsinstrument och ortopediska implantat tillgodoses i en mycket konkurrensutsatt bransch. När babyboomgenerationen blir äldre förväntas behovet av implantat och olika typer av operationer öka exponentiellt. Och kraven på bättre ytfinish, snävare toleranser, kortare produktionstider, mindre serier och lägre kostnader har också ökat.

 • Delar till turbinmotorer (PDF, 2,42 MB)

  Slipmaterial är idealiska för handhållna såväl som robotapplikationer för glödskalsborttagning, grovdimensionering samt borttagning av gjutskägg. Konsekvent hög prestanda och avverkning hos 3Ms slipmaterial gör det enklare att uppfylla kundens krav på kostnad och leveranstider, även för exotiska och svårbehandlade legeringar och keramiska beläggningar. De avancerade och hållbara slipmaterialen är anpassade för att ge förutsägbara resultat av hög kvalitet med mindre arbetsinsats av operatören.

 • Handverktyg (PDF, 2,12 MB)

  3M erbjuder olika lösningar som förkortar slipstegen i processen och ökar antalet delar som produceras per band. Produkterna är avsedda för borttagning av glödskal, materialutjämning och borttagning av små och stora grader och andra ytdefekter. Hög effektivitet och lång livslängd minskar arbets- och materialkostnaden.

 • Bestick

  Bestick

  Våra produkter ger bättre kontroll och ökar produktiviteten i alla steg. Vi har rätt slipmaterial för dig och alla typer av besticktillverkning, vare sig det gäller dimensionering, avgradning eller grovslipning.

 • Centerlesslipning, rundslipning & planslipning (PDF, 2,58 MB)

  Teknologi med lång livslängd hjälper dig skapa rätt dimensioner och finish – med 3M™ Cubitron™ II 399F-band. 3Ms slipband för metallbearbetning är specialanpassade för avverkning, dimensionering/finishbearbetning och slutbearbetning/polering.


Begär prov på slipmaterial

Vi vill hjälpa dig komma fram till vilket slipmaterial för industriellt bruk som passar bäst för din applikation. Tillhandahåll så mycket information som möjligt med din förfrågan. En slipmaterialsexpert från 3M kontaktar dig för att försäkra att du får tag i rätt produkt för att få jobbet gjort. Om du vill prata med oss om produkter eller teknisk support, ring 08-92-22-50.


Alla fält är obligatoriska om de inte anges vara valfria

 • Vi använder uppgifterna du anger i det här Kontakta oss-formuläret för att svara på din begäran och på det sätt som beskrivs i vår Sekretesspolicy.

  Observera att dessa uppgifter (inklusive ursprungsmeddelandet och efterföljande svar) kan överföras till en server i USA för statistiska beräkningar och lagring. Om du inte godkänner denna användning av dina personuppgifter ska du inte använda kontaktformuläret.

 • Skicka
Tack, din ansökan har skickats.

Vi svarar på din förfrågan inom 1–2 arbetsdagar.


Visning 0-1 av 0 liknande produkter
Jämför upp till tre produkter:
Jämför
  Andra 3M-webbplatser
  bCom
  Följ oss
  Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
  Ändra ort
  Sverige - svenska