1. Våra produkter
0 Resultat 
Mattor som skyddar dina golv

Mattor som skyddar dina golv

Med våra mattlösningar reduceras kostnaderna för rengöring och golv, personal och kunder skyddas samt att lönsamheten förbättras.

0 Resultat 
Hitta en produkt

0 Resultat 

Mattor

 • Om du vill förebygga att smuts och vatten samlas i dina lokaler, göra en gångyta halkfri i våtutrymmen eller göra golvet mer fjädrande för personalens komfort – ett mattsystem av bra kvalitet från 3M hjälper dig att skydda personal och lokaler, samt höja lönsamheten.
   
  Våra entrémattor är specialgjorda för att samla in smuts och behålla entrén ren och välkomnande. De är också till hjälp för att minska antalet olyckor från halkning och snubbling, skydda golvet från slitage och skador samt betydligt bidra till minskade kostnader för rengöring och underhåll.
   
  Våra avlastningsmattor är en kostnadseffektiv lösning som bidrar till att höja personalens produktivitet genom att ge dem extra komfort när de står vid arbetsstationerna. Våra våtrumsmattor ger en enkel och attraktiv halkfri gångyta som är enkel att rengöra och effektiv att använda.


Produktkatalog

 • Entrémattorna från vår produktserie 3M™ Nomad™ är framtagna för att minska halkningsolyckor vid entréer samtidigt som golvet skyddas från slitage och skador. Det utökade sortimentet innefattar mattor för inom- och utomhusbruk och för olika trafikeringsnivåer, från låg till extremt hög.

  Visa produkter

 • 3M™ Safety-Walk™-avlastningsmattor är särskilt framtagna för att ge personalen extra komfort när de står vid arbetsstationerna. Avlastningsmattor är en enkel lösning till en låg kostnad som hjälper till att öka personalens produktivitet.

  Visa produkter

 • 3M™ Safety-Walk™-våtrumsmattor ger en bekväm och halkfri gångyta i våtutrymmen. Mattorna har öppen struktur utan baksida vilket gör dem lätta att rengöra och effektiva att använda. De är idealiska för båtar, sportanläggningar, hotell och sjukhus och för att gå barfota på.

  Visa produkter


Visning 0-1 av 0 liknande produkter
Jämför upp till tre produkter:
Jämför