1. Våra produkter
 Resultat 
 • Återanvändbara andningsskydd
 • återanvändbara andningsskydd

  Återanvändbara andningsskydd

  Bekvämt, anpassningsbart och pålitligt. 3M skyddar dig.

  • 3M™ Helmask i 6000-serien
   3M™ Helmask i 6000-serien

   Enkel att hantera och bekväm att ha på sig. Utandningsventilen ger längre hållbarhet och är enkel att hålla ren. Alla masker finns i tre storlekar och är utrustade med 3M™:s bajonettfattning vilket ger kopplingsmöjligheter till ett brett utbud av dubbla lättviktsfilter som skydd mot gaser, ångor och partiklar, beroende på behov.

   Se produkter

  • 3M™ 7907S helmask
   3M™ 7907S helmask

   Använd 3M™ helmask 7907S när det krävs hållbarhet och säkerhet för krävande arbetsuppgifter där ansikts- och andningsskydd måste användas. Vårt andningsskydd innefattar en hjässbygel med sex justerremmar, ett rep- och slagtåligt visir samt en mycket slitstarkt maskstomme.

   Visa produkter

  • 3M™ Scott™ M98 Skyddsmask

   Helmasken M98 är speciellt framtagen för personal inom polis, ambulans, räddningstjänst, kustbevakning, tull m.fl. M98 garanterar en hög skyddsfaktor och prestanda samt en bekvämlighet för att fungera optimalt under länga insatser. CE-godkänd och CBRN-testad.

   Se produkten


  • 3M™ Secure Click™ Andningsskydd

   3M™ Secure Click™ Återanvändningsbar Halvmask är utrustad med smarta och intuitiva funktioner som gör den enkel, bekväm och tillförlitlig. Bättre andningsförmåga och komfort tack vare världens första fyrdelade filtersystem.

   Visa produkter

  • 3M™ underhållsfria halvmasker i 4000-serien
   3M™ Underhållsfritt återanvändbart andningsskydd i 4000+ serien

   3M Återanvändbart andningsskydd, 4000+ serien är utrustat med en förbättrad ventil och unik filterteknik. Det är enkelt att använda och ger stor tillförlitlighet, samtidigt som komforten har förbättrats med mätbart resultat.

   Visa produkter

  • 3M™ halvmask i 6000-serien
   3M™ halvmask i 6000-serien

   Ekonomiskt, lågt underhåll, enkelt att hantera och låg vikt. Alla masker finns i tre storlekar och är utrustade med 3M™:s bajonettfattning vilket ger kopplingsmöjligheter till ett brett utbud av dubbla filter som skydd mot gaser, ångor och partiklar, beroende på behov. 6000-serien halvmasker från 3M kan också användas med 3M™ tryckluftssystem för högre komfort och flexibilitet.

   Visa fler produkter

  • 3M™ halvmask i 7500-serien
   3M™ halvmask i 7500-serien

   Andningsskydden i 7500-serien från 3M har satt en ny standard inom komfort. Det här andningsskyddet har utformats med användaren i åtanke. Den mjuka tätningsytan och den unika 3M™ Cool Flow™-ventilen ökar passformen och bekvämligheten. Minskat andningsmotstånd hjälper till att minimera värmeutvecklingen i masken och ökar komforten.

   Visa fler produkter

  • 3M™ halvmask i 6500-serien
   3M™-halvmask i 6500-serien

   Utformad för tuffa och smutsiga arbetsmiljöer. Håll dig skyddad medan du jobbar – 6500-serien har en stadig och lätt ruggad ansiktstätning i silikon samt en robust konstruktion vilket tillsammans ger stabilitet och hållbarhet. Det finns två versioner av 6500-serien: 6500QL-serien som har en snabböppningsfunktion och 6500-serien (standard). Båda versionerna finns i tre olika storlekar.

   Visa produkter


  Partikelfilter

  Filtrerar spray (till exempel damm, immor, ångor, rök, biologiska partiklar osv.). Vissa filter har också funktioner för besvärande gas och ånga.

  Gas-/ångfilter

  Filtrerar bara gaser och ångor. Det finns olika typer av filter för olika typer av gaser och ångor

  Videoklipp


  Resurser


  Fler resurser

  • Färgmärkning på filter

   Vitt – partikelskydd
   Brunt – skydd mot organiska ångor
   Grått – skydd mot oorganiska ångor
   Gult – skydd mot sura gaser
   Grönt – ammoniak och dess derivat
  • Det är viktigt att byta gas- och ångfiltren i rätt tid. Om du använder filtret för länge kan det leda till att farliga partiklar kommer in i masken. Livslängd är en term som används för att beskriva hur länge en filteruppsättning kan användas innan den måste bytas.

   Den är utformad för att indikera livslängden baserat på individuell exponering och andningsmönster.

   • Ett effektivt, visuellt verktyg som kan hjälpa dig att avgöra när du ska byta filter
   • Gör att användaren kan känna sig trygg och kan också bidra till att det blir enklare att leva upp till såväl företagets policies vad gäller användandet av andningsskydd som myndighetskraven för branschen.
   • CE-godkänd som A1 (6051i) och A2 (6055i) organiska ångfilter mot vissa organiska gaser och ångor PLUS alla funktioner som finns i 3M:s standardfilter mot gas och ånga
   Mer information

  Återanvändbara andningsskydd från 3M

  3M återanvändbara andningsskydd ger tillförlitligt andningsskydd och komfort till en låg kostnad. Vi har skyddsutrustningen som passar dig.

  3M erbjuder en hel serie med återanvändbara andningsskydd för att uppfylla behoven i alla arbetsmiljöer. Återanvändbara halvmasker och helmasker hjälper till att skydda mot både partiklar och/eller gaser och ångor.

  Andra 3M-webbplatser
  bCom
  Följ oss
  Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
  Ändra ort
  Sverige - svenska