1. Våra produkter
1 Resultat 
Dina steg gör skillnad

Dina steg gör skillnad

Överlägset halkskydd för varje steg som du tar.

1 Resultat 
Hitta en produkt

1 Resultat 

Halkskyddstejp

 • 3M™ Safety-Walk™-halkskyddstejper och -remsor kan användas på rena, torra ytor utan att skrynkla, rulla ihop sig, gå sönder, krympa eller lossna och har beprövad hållbarhet och lång livslängd. Tryckkänslig självhäftande baksida gör tejper och remsor enkla att fästa, utan behov av förankring.

  Standardrullar och förklippta remsor finns i olika storlekar, färger och texturer i material från lätt fjädrande, medium fjädrande och universella till grova och formbara. Anpassade specialstorlekar, bitar och stansade former finns tillgängliga genom vårt nätverket av auktoriserade 3M samarbetspartners.


Visa produkter

 • Lätt belastning

  Perfekt för barfotaanvändning och trafikområden med lätta skor, samt våtutrymmen, såsom båtar, dusch och omklädningsrum, runt badkar och pooler.

  Visa produkter

 • Medelhög belastning

  Perfekt för barfotaanvändning och områden med lätta skor, såsom omklädningsrum, runt badkar och pooler, båtar, vattenskidor, träningsutrustning och transportband.

  Visa produkter


 • Kraftig användning

  Perfekt för hala ytor med intensiv fotgängartrafik och trafik med lätta fordon, såsom rulltrappor, tillverknings- och förvaringsutrymmen, ramper, stegar och maskinfotplattor.

  Visa produkter

 • Ultrakraftig användning

  Perfekt för lantbruks- och skogsmaskiner, båtar och flygplansdäck, tåg, våta områden med olja, maskinverkstäder, byggbilar, plattformar och ramper.

  Visa produkter


Utvalda videoklipp


Visning 1-1 av 1 liknande produkter
Jämför upp till tre produkter:
Jämför
Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska