1. Våra produkter
18 Resultat 
Förstahandsvalet för snabb, effektiv upptorkning av spill

Förstahandsvalet för snabb och effektiv upptorkning av spill.

Säkrare och snabbare spillhantering til lägre kostnad.

18 Resultat 

Absorbenter

 • 3M™-absorbentmaterial kan användas på olika sätt för att ta hand om spill, från enstaka läckor och droppar av icke-aggressiva vätskor till storskaliga nödinsatser efter farligt spill.

  3M har ett brett sortiment av underhållsabsorbenter, kemiska absorbenter, oljeabsorbenter och spillsatser för att uppfylla dina behov.


Produktkatalog

 • Våra oljeabsorbenter är en innovativ serie med högabsorberande, hydrofoba (vattenavstötande) kvalitetsprodukter. De löses inte upp eller sjunker, inte ens när de är fyllda med olja, och är mycket enkla att kassera.

  Visa produkter

 • Kemikalieabsorbenterna är tillverkade av inerta, syntetiska fibrer som i huvudsak består av polypropylen. De har låg vikt och dammar inte, de har en hög absorberingskapacitet vilket minskar mängden avfall som behöver slängas.

  Visa produkter


 • Underhållsabsorbenter är idealiska för läckage och dropp från icke aggressiva vätskor samt absorberar olja och andra industriella vätskor rent och effektivt. Låg vikt och mycket snabb att arbeta med. Varar länge och har hög absorberingsförmåga (upp till 25 x sin egen vikt).

  Visa produkter

 • Spillsatser är ett modernt och effektivt sätt att ta hand om och rengöra farligt spill, kemikaliespill och spill från bränsleleveranser.

  Visa produkter


Utvalda videoklipp


Visning 1-18 av 18 liknande produkter
Jämför upp till tre produkter:
Jämför