1. Våra produkter
 Resultat 
 • Sammanfogningslösningar
 • Hitta en produkt

  Tejp och lim för metall

  Metal Monding

  Produkter för sammanfogning av metaller

  Om 3M

  • Med 3M tejp och lim är det lätt att sammanfoga metall som stål, nickel aluminium och många olika legeringar. Låt ditt behov av slutlig styrka, härdtid, fläk-, drag-, och skjuvhållfasthet samt ytans renhet styra ditt val. Utvärdera gärna någon av våra dubbelhäftande tejper som till exempel 3M™ VHB™ tejp. Klicka för mer information. Gör ditt val utifrån dina behov av slutlig styrka,  härdtider, fläkhållfasthet, draghållfasthet och skjuvhållfasthet, eller utifrån ytans renhet. Eller välj en av våra dubbelhäftande tejper, till exempel 3M™ VHB™ tejp.


  Produktkategorier

  • Dubbelhäftande tejp

   Sammanfoga med 3M™ VHB™ tejp - den starka, snabba och effektiva lösningen. Perfekt för substrat med olika termisk expansion.

  • Konstruktionslim

   Med epoxi-, akryl- och polyuretanbaserade tvåkomponentslim uppnår du mycket hög slutlig styrka.

   3M™ Scotch-Weld™ DP8407NS


  Utbildning

  • Bra att veta

   Bra att veta...

   Med vårt EPX-system och Scotch-Weld konstruktionslim får du en exakt och effektiv tillverkningsprocess med minimala riggtider. Tack vare de olika limteknologierna och limtyperna kan du enkelt hitta den ideala produkten för ditt användningsområde: Epoxilim har utmärkt styrka och kemikaliebeständighet. Akrylatlim möjliggör korta bearbetningstider och fäster även mot många lågenergiplaster och elastomerer. Slutligen är polyuretanlim flexibla med bra slagtålighet. De passar perfekt för sammanfogning av plast och trä. Lim som är anpassade efter ”styva” syntetiska material uppnår hög skjuvhållfasthet och passar bäst för statisk belastning. Om du letar efter ett lim som är bäst på att klara dynamisk belastning eller chockbelastning kommer du att arbeta bäst med ”flexibla” limmer. Viskoplastiska lim kombinerar slutligen fördelarna hos styva och flexibla proodukter: Hög skjuvhållfasthet, god chockbeständighet och fläkstyrka. Och – sist men inte minst – det senaste tillskottet: Hybridteknologi!

  • Dubbelhäftande tejp

   Dubbelhäftande tejp

   VHB™ Tejp ersätter mekaniska sammanfogningsmetoder som till exempel skruvar, nitar och svetsning. Vi erbjuder dubbelhäftande tejper med eller utan bärare, elektriskt eller termiskt ledande häftämnen, avtagbara häftämnen och tejper samt foamtejper.

  Andra 3M-webbplatser
  bCom
  Följ oss
  Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
  Ändra ort
  Sverige - svenska