1. Våra produkter
 Resultat 
Hitta en produkt

Etikettmaterial

Labels

Etikettmaterial

 • 3M Etikettfolier används inom många olika branscher där produktinformation och spårbarhet blir allt viktigare. Oavsett om det gäller att märka datorer, bilkomponenter, vitvaror eller att fästa information om däcktryck, bensin eller airbag finns stränga krav på godkännandeprocesser.

  Trenden med fiberförstärkta eller fyllda plastsubstrat ger starka komponenter men ställer krav på produkter som ger god vidhäftning under svåra ytförhållanden. Klicka här för att se vilka etikettmaterial som passar dig bäst.

  Vi är medlemmar i branchorganisationen VDA, som tillgodoser efterfrågan på material från bilindustrin (AOEM), har KBA-godkännande och riktar in sig på OEM-tillverkare samt Tier 1 och Tier 2 leverantörer. I våra forsknings- och testlaboratorier utför vi tester i enlighet med motorfordonsstandarderna.

Produktkategorier


Säkerhetsetiketter

 • Med 3M säkerhetsetiketter kan du lätt och snabbt se om en förpackning eller annan typ av försegling har brutits. Säkerhetsetiketter används exempelvis för bagageförsegling, täckning av säkerhetskoder, försegling av medicinflaskor eller tillfällig låsning av skåp, dörrar och lådor som man vill säkerställa att utomstående inte får tillgång till, allt för att skydda dina produkter eller bestyrka ansvarsfrågor.

Produktkategorier

 • Destruerbara etiketter

  Säkra dina varor med petsäkra etiketter som går sönder om någon försöker bryta upp dem.

  3M™ Petsäkra Polyuretanetikettmaterial

 • Denna folie är manipulationssäker och lämnar ett triangelformat märke på ytan när den avlägsnas, vilket förstör etiketter och skyddar mot försök att sätta tillbaka den.


Logistik- och streckkodsetiketter

 • Vi erbjuder smarta lösningar för märkning inom logistikområdet, som till exempel streckkodsetiketter för hyllor, transportlådor och mycket mer - allt för att optimera din process. Möjligheten att spåra produkter genom hela produktionen, förvaringen och slutleveransen ger stora möjligheter att förbättra ditt processflöde vad gäller både kvalitet och ekonomi. Här spelar etiketterna en viktig roll för att förse dig med information - från identifiering till detaljerade streckkoder som styr materialflöden eller produktionsprocesser.

Produktkategorier


Etiketter för märkning av apparater

 • Etiketter för märkning av apparater innehåller ofta olika typer av information som till exempel streckkoder, piktogram och märkesinformation, andra grafiska element och information om ”produkttyp”. 3M har ett brett sortiment av etiketter i en rad olika färger som kan tryckas med anpassningsbar och individuell information med hjälp av en termotransferskrivare i en termotransferprocess (med UL och cUL-godkännande). Kemi- och läkemedelsindustrin behöver ofta etiketter med hög kemisk beständighet och slitstyrka. För dessa krävande tillämpningar är 3M acetonbeständiga etiketter med matchande färgband ideala. En alternativ lösning är att använda etiketter med baksidestryck och ett kemiskt beständigt häftämne

Produktkategorier


Skyltar och typetiketter

 • Etiketter för märkning av apparater innehåller ofta olika typer av information som till exempel streckkoder, piktogram och märkesinformation, andra grafiska element och information om ”produkttyp”. 3M har ett brett sortiment av etiketter i en rad olika färger som kan tryckas med anpassningsbar och individuell information med hjälp av en termotransferskrivare i en termotransferprocess (med UL och cUL-godkännande).

Produktkategorier