1. Våra produkter
0 Resultat 
Reparation & renovering av ytor
0 Resultat 
Hitta en produkt

0 Resultat 

Reparation & renovering av ytor

En smidig start för en perfekt finish.

 • Proffsen vet att varje bra målarjobb börjar med en slät och jämn yta. Gör jobbet på rätt sätt från början till slut med produkter från 3M för varje fas i arbetet. Från reparationer av hål, slipning, blydetektering och limning, hjälper vårt kompletta utbud av produkter för reparationer och renovering dig att jobba snabbare och lättare med mindre omarbetningar. Du är klar för framgång innan du ens öppnat en målarburk.


Reparation & renovering av ytor, kategorier

 • Reparation av hål.

  Cubitron™ II

  3M™ Pro-Grade Precision™ slipark med Cubitron™-teknik från industriella slipmedel. Du slipar med mindre ansträngning och blir mindre trött i händerna. Med mineralteknik av högsta kvalitet och icke tilltäppningsbar beläggning är våra slipark långlivade och kan användas våta som torra. Använd vid slipning för hand, för stora slipverktyg, med en slipkloss eller klipp till rätt storlek och använd det med en elslip.

 • Avancerade slipningsartiklar

  3M™ NO-SLIP GRIP™

  3M™ Advanced Abrasives med NO-SLIP GRIP™-bakstycke ger en längre livslängd än ett konventionellt sandpapper. De minskar också arkets tendens att rulla ihop sig och hjälper till att minska trötthet i händerna. Därmed kan du slipa med hela handen.

 • Blydetektering

  3M™ Dust Channelling-svampar

  Slipningsmomentet blev precis lättare. Det unika våffelmönstret på ena sidan ger en ojämn yta som för bort damm från arbetsytan. Detta möjliggör snabbare slipning och förebygger olycksfall med repor från dammpartiklar. Idealiskt för detaljer och konturslipning.

 • Lim

  3M™ Slipnät

  Tillskuret för att passa de flesta slipverktyg för gipsväggar och tillverkad med vass kiselkarbid för hållbar prestanda. Utformad för att slipa gipsväggsfogar, spackel och gips. Bakstycke med öppen nätduk för att minska tilltäppning möjliggör användning av båda sidor.


Reparation & renovering av ytor, nyheter & artiklar

Se alla artiklar
 • Slipa säkert

  Dagens limprodukter möjliggör mer arbete på kortare tid.

  Slipa säkert

Reparation & renovering av ytor, nyheter & artiklar

Se alla artiklar
webLoaded = "false" Loadclientside=No

Produkter för ytreparationer


Visning 0-1 av 0 liknande produkter
Jämför upp till tre produkter:
Jämför
  Andra 3M-webbplatser
  bCom
  Följ oss
  Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
  Ändra ort
  Sverige - svenska