1. Våra produkter

Scotch® DIY & Repair Tapes

 
 Resultat 
 • Scotch® DIY & Repair Tapes
 • Scotch® DIY & Repair Tapes

  Scotch®DIY tejp
  Scotch®DIY tejp. En tejp för varje ändamål.

  Våra tejper har industriell styrka och är enkla och praktiska att använda - med tejp som är så kraftfull kan du lämna dina verktyg i verktygslådan. Ett sortiment som utvecklats för att tackla ett brett urval av vardagliga utmaningar. Fixa, reparera och förstärka, packa och mycket mer - resultatet? Gör-det-själv-projekt som är byggda för att hålla.


  Videor för gör-det-själv och hemrenovering

  Scotch® Renovering- och reparationstejp – En tejp för alla föremål

  • Stäng en flyttlåda med Scotch® packtejp

   Vårt sortiment av Scotch® specialtejper är utformade för att lösa specifika och knepiga problem på det enklaste och mest effektiva sättet.

   Släng inte dina trasiga saker, laga dem med våra reparationstejper. Från bilstrålkastare till drakar, glasdörrar och lampskärmar, vi har tejp som passar för nästan alla jobb och ytor. Dessa tejper syns knappt och dina saker kommer att fungera lika bra som innan. Du kan lita på våra reparations- och förstärkningstejpers starka häftegenskaper och rivhållfasthet vilka klara tidens test och förlänger dina ägodelars livstid, och på samma gång sparar du både tid och pengar.

   Scotch® packtejp är stark, säker och enkel att använda. Du kan lita på att de ser till att dina paket kommer fram hela och att dina lådor hålls förslutna.

   Visste du att flygplansingenjörer ibland använder tejp för att fästa delar på flygplan? Nyckeln är VHB™-teknik – samma teknik som du hittar i Scotch® monteringstejp. Om du behöver hänga upp en spegel eller en brevlåda utan spikar, skruvar eller verktyg så behöver du den säkraste tejpen som finns – och det är precis vad 3M levererar. Om det kan hålla ihop ett jetflygplan, kan det definitivt hantera dina hushållsartiklar!