1. Våra produkter

Scotch® & ScotchBlue™ Maskeringstejper

 
 Resultat 
 • Scotch® & ScotchBlue™ Maskeringstejper
 • Scotch® & ScotchBlue™ Maskeringstejper

  ScotchBlue™ maskeringstejp
  ScotchBlue™ maskeringstejp. Do Yourself Proud.

  Rätt förberedelser gör hela skillnaden ifråga om att skapa proffsiga slutresultat. Därför har vi utvecklat kvalitetmaskeringstejper för att ge dig möjlighet att göra ett bättre målarjobb. Oavsett om din vision är en ny färg eller en vägg med invecklade dekorationer, är ScotchBlue™ maskeringstejp det bästa skyddet mot dropp, stänk och oavsiktliga penseldrag. De är utformade för att skydda olika typer av ytor, samtidigt som du får utmärkta färglinjer.


  Videor för gör-det-själv och hemrenovering

  ScotchBlue™ maskeringstejp – Den perfekta målningen.

  • ScotchBlue™ maskeringstejp och målarbricka med roller

   Scotch® and ScotchBlue™ maskeringstejp ger dig möjlighet att uppnå en högkvalitativ slutfinish för ditt projekt – utan att behöva ringa ett proffs! Traditionella maskeringstejper kan lämna efter sig limrester och bitar av tejp som förstör effekten av ditt hårda arbete.

   Vårt ikoniska ScotchBlue™ varumärke har varit det pålitliga valet för både ”gör-det-själv”-amatörer och proffs i över 25 år. Våra senaste ScotchBlue™ maskeringstejper har 3M's unika teknik som kallas Edge-Lock™ Paint Line Protector, vilken stöter bort färg från tejpens kant för att ge dig superskarpa linjer utan läckage till undersidan – perfekt för att skapa designdetaljer, accentuera väggar och ränder.

   Perfekt för alla, från gör-det-själv-målare till proffs. Kika bland våra produktsidor för att hitta den bästa maskeringstejpen eller -filmen för din yta och din målning.

   Få den kant du vill ha med ScotchBlue™ maskeringstejp för målare och skapa fantastiska resultat direkt.