1. Våra produkter
7 Resultat 
7 Resultat 
3M Förband för kirurgiska sår
 • Förband för kirurgiska ingrepp

  Täck och skydda sår från kirurgiska ingrepp med förband som ger skydd åt nybildad vävnad. 3M Förband för sårbehandling har varit synonyma med kvalitet och effektivitet under mer än 30 år. Det mest välrenommerade namnet inom transparenta filmförband är 3M™ Tegaderm™ Film. De är lättanvända, kostnadseffektiva förband som uppfyller bästa praxis och är till hjälp för bättre patientresultat.


 • ssi förband

  3M™ Tegaderm™ +Pad filmförband

  Till skillnad från traditionella förband med gaskompress och tejp ger förbanden Tegaderm™ +Pad bevisligen en barriär mot virus* och bakterier som hjälper till att minska risken för infektion. De är vattentäta men andas, absorberande men fastnar inte och kan enkelt appliceras.

  Tegaderm +Pad förbanden är ogenomträngliga för vätskor, bakterier och virus* och ger en effektiv barriär mot yttre smittämnen.

  * In vitro-test visar att det transparenta filmförbandet utgör en barriär mot virus som är 27 nm eller större, så länge som förbandet är helt och inte läcker.

  Hämta produktbroschyren (pdf, 451,72 kB)


 • förband för kirurgiska sår

  3M™ Medipore™ +Pad förband

  Detta postoperativa förband kan användas på områden som förväntas svullna eller rör på sig, på ytliga sår eller delhudssår, lacerationer, skrubbsår och brännsår och på lätt till måttligt vätskande sår. Appliceringstiden blir kortare, det formas efter kroppens konturer, är skonsamt och andas samt har en unik absorberande dyna som inte fastnar.

  Hämta produktbroschyren (pdf, 451,72 kB)


 • Tegaderm transparent akrylatförband

  3M™ Tegaderm™ Absorbent transparent absorberande akrylatförband

  Tegaderm  Absorbent är ett transparent akrylatförband som absorberar sårvätska samtidigt som sårbädden är synlig. Den nya tekniken med en dyna av akrylpolymer är avsedd att hantera lätt till måttligt vätskande sår utan att förbandet försvagas i såret.

  Hämta produktbroschyren (pdf, 965,87 kB)


 • 3M™ Tegaderm™ I.V. Förband

  För över trettio år sedan lanserade 3M de första Tegaderm I.V. förbanden. Sedan dess har vi samarbetat med vårdpersonal över hela världen för att ta fram produkter som förenklar och förbättrar vårdrutinerna. Vi försöker ständigt öka antalet tillval inom portföljen för Tegaderm I.V. förband.

  Vi strävar efter förbättringar inom alla områden av vårdpersonalens arbete för att ge patienter bästa möjliga vård. I takt med att nya tekniker har utvecklats och framsteg gjorts har vi tillämpat dem på transparenta förband, vilket lett till en omfattande serie IV-förband som kan ge patienter bättre resultat och högre livskvalitet.

  Ta reda på mer om 3M™ Tegaderm™ I.V. förband


 • Studie: Användning av transparenta absorberande förband på kirurgiska sår

  En viktig komponent när det gäller att behandla kirurgiska sår är att välja rätt förband som ger såret en skyddande miljö att läka i. I denna studie drog man slutsatsen att transparenta absorberande förband var enkla att använda, hade god effekt och togs väl emot av de kirurger och patienter som ingick i studien. Förbandet är ett lämplig val för rena, förslutna, approximerade kirurgiska snitt samt laparoskopiska snitt. Läs mer om studien (pdf, 702,20 kB)


Visning 1-7 av 7 liknande produkter
Jämför upp till tre produkter:
Jämför