1. Våra produkter
18 Resultat 
18 Resultat 
Hitta en produkt

18 Resultat 

När det handlar om montering av ytterpaneler på avancerade byggnadskonstruktioner som O’Hare flygplatsen i Chicago och Walt Disney Concert Hall, förlitar sig arkitekter på att 3M ™ VHB™ tejperna permanent sammanfogar ett substrat mot ett annat samtidigt som belastningen fördelas jämnt över hela foglinjen.


Föreskriften om konstruktionsprodukter (CPR) (EU) nr 305/2011 fastställer harmoniserade regler för marknadsföring av konstruktionsprodukter inom och utanför den Europeiska Unionen.


Dessa regler har en direkt påverkan på kraven på konstruktionsprodukter och återspeglas därför i nationella produktstandarder, nationella tekniska godkännanden och andra nationella tekniska specifikationer samt föreskrifter som rör konstruktionsprodukter. Kravet på CE-märkning gäller alla konstruktionsprodukter som omfattas av en harmoniserad standard.


Europeiska tekniska utvärderingar (ETA) kan utfärdas om konstruktionsprodukten inte omfattas av eller endast delvis omfattas av en harmoniserad europeisk standard (hEN). Utvärderingsmetoder och kriterier för ETA fastställs i ett europeiskt utvärderingsdokument (EAD).
Detta ETA är giltigt i alla de 28 europeiska medlemsländerna och de som ingår i det europeiska ekonomiska samarbetsområdet, samt Schweiz, Norge och Turkiet.
Tillämpningar som arkitekturpaneler och strukturell glasning omfattas inte av några harmoniserade standarder. 3M har därför valt att frivilligt CE-märka utvalda produkter för sådana tillämpningar.


Kontakta din lokala 3M-representant om du önskar ytterligare information.

Se hur 3M™ VHB™ tejper används i byggnadskonstruktioner

 • Hur 3M™ VHB™ tejp hjälpte RJ Aluminum att förbättra sin effektivitet

  Ta reda på hur 3M™ VHB™ tejp hjälpte RJ Aluminum att förbättra sin effektivitet

 • 3M™ VHB™ tejp jämfört med silikontätningar

  En jämförelse mellan 3M™ VHB™ tejp och silikontätningar

 • Monteringsprocessen för 3M™ VHB™ glasfasadstejp

  3M™ VHB™ fasadglastejp - Monteringsprocess


3M™ VHB™ tejp produktfamiljer

 • 3M™ VHB™ fasadglastejp

  3M™ VHB ™ fasadglastejp är en högpresterande dubbelsidig akrylfoamtejp med långtidsegenskaper för sammanfogning av glaspaneler mot curtain wall fasader, komersiella fönster- och dörrsystem samt glastaksystem. Tejpen ger ett mervärde för både fasadglasentreprenörer och tillverkare av fasadglas.

 • 3M™ VHB™ arkitektonisk fasadpaneltejp

  3M™ VHB™ arkitektonisk fasadpaneltejp har ett akrylhäftämne på båda sidor om en formbar skumkärna. Kombinationen av styrka och formbarhet är specifikt utformad för bra vidhäftning mot metaller, glas och andra material med medelhög till hög ytenergi. Användningsområden för den här tejpen omfattar arkitektoniska paneler. Tejperna kan användas som ett alternativ till silikon, distanstejper och packningar.


Vill du ha mer information?

Visning 1-18 av 18 liknande produkter
Jämför upp till tre produkter:
Jämför
Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska