webLoaded = "false" Loadclientside=No
Överblick över en av Tokyos motorvägar
Science…is just science. Until you make it improve the world.
Läs mer om våra produkter
 • Effektiv integritet i världsklass

  3M:s sekretessfilter skyddar konfidentiell, känslig och privat information på bildskärmen från visuella hackers. Vårt sortiment omfattar sekretessfilter för stationära bildskärmar, bärbara datorer, surfplattor och smartphones.

  Effektiv integritet i världsklass
 • 3M Health Care Academy - för ett interaktivt lärande

  Besök vår hemsida för 3M Health Care Academy. Här kan du finna mer information om vårt erbjudande inom interaktiv eLearning.

  3M Health Care Academy - för ett interaktivt lärande 3M Health Care Academy - för ett interaktivt lärande
 • Hållbarhetsrapport, 3M Norden

  I vår nypublicerade rapport med titeln "Improving Lives" kan du läsa om hur vi arbetar med hållbarhetsfrågor. Hur kan vi arbeta tillsammans för att uppnå mer? #improvinglives

  Hållbarhetsrapport, 3M Norden
 • Många tillämpningar med ett gemensamt mål: total säkerhet.

  Från renare vatten i Mumbai till bättre vägar i London. Tillämpningarna ändras, men målet består. Vi ser till att du är trygg, oavsett situation.

  Många tillämpningar med ett gemensamt mål: total säkerhet.

Företagskunder

Visa alla produkter

Välj ett segment nedan och se hur idéer utvecklas till produkter och applikationer som hjäper till att lösa problem i hela världen.


Konsumenter

Produkter för konsumenter

Här hittar du våra produktområden. Klicka nedan för att läsa vidare.

Våra varumärken

Här hittar du några av våra varumärken som finns på den svenska marknaden. Klicka på bilderna för att komma till deras webbplatser.


Om 3M

 • 3M omnämns ofta som ett av världens mest kreativa företag. Med över 50 000 produkter i portföljen är vi en del av många miljoner människors vardag. I över hundra år har vi låtit våra innovationer och idéer föra oss in på områden som vi kanske inte alltid räknat med. Men det alla våra affärsområden har gemensamt är att vi alltid gör vardagen enklare. På arbetsplatsen, i sommarstugan, i konstruktionshallen eller 10 000 meter ovanför marken.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska