1. 3M Kommunikation

3M Kommunikation

webLoaded = "false"
  • Den 4 juni 2018 meddelade 3M att försäljningen av så gott som hela divisionen för kommunikationsmarknader till Corning Incorporated har slutförts. Trådlösa koaxiala väderbeständighetsprodukter och film för att dölja antenner exkluderades från försäljningen och produkterna har överförts till 3M:s division för elektriska marknader. 3M kommer att fortsätta att stödja den här webbplatsen under en övergångsperiod. När denna övergångsperiod har upphört dirigeras du till en sida som tillhör Corning. 

Kommunikationsmast
We’re taking bigger steps to help you make the world a smaller place.
Visa produkter

Kommunikation

Ta del av våra lösningar.

Vi på 3M är världsledande på att göra världen mer sammankopplad. Med allt från fiber till hemmet till trådlösa nätverk i offentliga fastigheter kopplar vi produkter, människor och företag samman genom våra 45 teknologiplattformar. På så sätt skapar vi kunddriven innovation. I denna snabbt förändliga marknad gör våra teknologier skillnad; hur nätverk utformas, installeras och underhålls. Vi hjälper dig med ditt nätverk.

 

  • Förbättrar nätverk och anslutningar runt om i världen.

    I takt med att världen blir allt mer sammankopplad behöver vi kommunikationslösningar som är ännu mer tillförlitliga, effektiva och globala. Vi behöver lösningar för framtidens kommunikation redan i dag och det är precis vad vi erbjuder. Våra fiberoptiska anslutningar ger snabbare nätverksinstallationer. Oavsett om det gäller att vädersäkra basstationer eller skydda kritiska datacenter med vattenfria brandskydd förändrar våra teknologier utformning, installation, skydd och underhåll av nätverk. Vi förbättrar lokala och globala kommunikationsnätverk redan i dag, inför morgondagen. Vi hjälper dig med ditt nätverk.

 

Om 3M:s marknader inom kommunikation

  • Vi på 3M är experter på att hjälpa företag att skapa en mer sammankopplad värld. Vi hjälper till att skapa system som för människor närmare varandra med allt från fiberoptik och kopplingspaneler till FTTH-lösningar och patchkablar. I denna bransch som är i ständig förändring förser vi kunder med innovativa lösningar.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska