1. Let's Print & Wrap
Commercial Solutions

Let's Print & Wrap

 • Så här vinner du

  Du kan bli en vinnare! Ta reda på hur du deltar i tävlingen Let’s Print & Wrap!

 • Valbara produkter

  Låt dig inspireras. Det finns oändligt många sätt att använda 3M™ Print Wrap Film. Titta efter tävlingsetiketterna på specialmärkta kartonger med dessa produkter.

 • Vinn med HP

  Köp en HP Latex 365-skrivare mellan 1 februari 2018 och 31 maj 2018 så får du 10 PIN-koder för en chans att vinna direkt.

 • Gå med för att vinna

  Lös in din kod för att begära din direktvinst. Alla PIN-koder kan anges för en chans att vinna.


Två sätt att vinna

Få chans att vinna verktyg, presentpåsar, elektronik med mera genom att köpa en märkt 3M™ Print Wrap Film låda. Tusentals priser att vinna, bland annat en HP Latex 365-skrivare som förstapris (värderad till 20 000 euro), ju mer du folierar, desto mer kan du vinna.

Två sätt att vinna

Titta efter en etikett på specialmärkta 3M™ Print Wrap Film kartonger. Dra bort den så kan du vinna ett av tusentals priser, från T-shirts till en ny TV. Oavsett om du hittar en direktvinst eller inte så ger varje PIN-kod dig en chans att vinna. Det stora priset är en HP Latex 365-skrivare (genomsnittligt försäljningsvärde 20 000 euro) och kommer att dras bland alla valbara PIN-koder som angetts fram till 10 juni 2018.

Foliera mycket. Vinn mer. Tusentals priser att vinna.

Använd inte Microsoft-Edge-webbläsaren, det kan hända att din PIN-kod inte registreras

 • Beställ ett prov,
  bli övertygad!

 • Alla fält är obligatoriska såvida de inte angetts som valfria

 • Jag samtycker härmed till att följa alla regler och bestämmelser för tävlingen.* • Genom att markera rutan ger jag mitt uttryckliga samtycke till att ta emot nyhetsbrev, reklam, undersökningar och information om kampanjer och erbjudanden från 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen via e-post (enligt valen nedan). Jag bekräftar och samtycker härmed till att mina personuppgifter behandlas av 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen i enlighet med 3M:s integritetspolicy, och att mina personuppgifter kan komma att överföras till, lagras och/eller behandlas av 3M och externa samarbetspartner på uppdrag av oss, i länder utanför EU, men alltid strikt konfidentiellt och med hög säkerhet.

Tack för din förfrågan! Vi kommer att behandla den så snart som möjligt.
Om du har några frågor relaterade till din förfrågan, vänligen kontakta oss via letsprintandwrap@mmm.com.

3M Commercial Solutions Division

Vi ber om ursäkt...

Ett fel har uppstått. Vänligen försök igen senare…


 • +Erbjudandet är begränsat enbart till grafiktillverkare i Västeuropa(*). Erbjudandet är ogiltigt där det är förbjudet eller begränsat. Erbjudandet är giltigt så länge lagret räcker. Begränsat till beställning av 1 st. A4-uppsättning och 1 st. provkit per grafisk tillverkare. 3M kan komma att avbryta eller ändra detta erbjudande utan förvarning på grund av begränsat provlager. Erbjudandet gäller endast enligt dessa villkor. Ingen tävlings-PIN-kod medföljer ett kostnadsfritt A4-provset och/eller ett testkit. * Tävlingen är endast giltig i följande västeuropeiska länder: Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Grekland, Spanien, Portugal, Storbritannien och Irland, Island, Monaco, Malta, San Marino, Andorra, Lichtenstein och Cypern.
Andra 3M-webbplatser
bComHär köper du
Följ oss
Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.