1. Command™ Brand
 2. Projekt
 3. Snögubbedekoration
Snögubbedekoration

Snögubbedekoration

Jamie Dorobek, C.R.A.F.T.

Skapa ett fantastiskt vinterland framför ditt hus utan snö! Till denna dekoration behövs en slinga med vita LED-lampor monterade på utsidan av ett fönster med hjälp av Command™ Kabelhållare OUTDOOR i form av en snögubbe och vita band för att göra ”snö”.


Material som behövs:

 • Command™ Kabelhållare OUTDOOR

  – Tejp, helst Scotch™ Magic Tape

  – Utvändig glasyta på ett fönster och en elkontakt nära

  – Svart whiteboardmärkpenna

  – Whiteboardradergummi

  – Två pinnar

  – En slinga med vita LED-lampor

  – En rulle med vita band

  – Snöflingor

  – Orange kartong

  – Sax


  OBSERVERA! Följ alla instruktioner i förpackningen som medföljer Command™ Brand för ordentlig ytrengöring och förberedelse, placering av vidhäftande strips och rekommenderade vikter.

 • Command™ Kabelhållare OUTDOOR

   


Instruktioner:

 • 1. För att göra snögubben rengör fönstret med isopropylalkohol, torka av försiktigt och låt det torka. Använd inte glasrengörare eller rengöringsmedel då de kan påverka vidhäftningsförmågan.

 • Steg 1
 • 2. Använd whiteboardmärkpennan för att skissa ut konturerna för snögubben och märk upp de områden där ni tänker fästa Command™ Kabelhållare OUTDOOR.

  OBSERVERA! För bästa resultat placeras kabelhållarna med några cm mellanrum för att hålla snögubbedesignen spänd. Till denna dekoration behövs 20 kabelhållare för att skapa snögubben.

 • Steg 2
 • 3. För att fästa Command™ Kabelhållare OUTDOOR tar du bort det blå skyddspapperet och tryck fast den vidhäftande remsan ordentligt på kabelhållarens baksida.

  Ta därefter bort det svarta skyddspapperet för ”väggsidan” och tryck kabelhållaren mot fönstret.

  Tryck ordentligt längs med hela kabelhållaren i 30 sekunder och vänta en timme före användning. Upprepa detta steg för att sätta fast flera kabelhållare.

 • Steg 3
 • 4. När ljusslingan sitter på plats kan ni använda whiteboardradergummit för att ta bort alla uppmärkningar.

  Med utgångspunkt från den ena änden av ljusslingan med LED-lampor hängs lamporna i kabelhållarna på ett snyggt sätt.

 • Steg 4
 • 5. Upprepa steg tre ovan för att fästa fler kabelhållare längs med fönstrets nederkant. Häng ljusslingan i kabelhållarna och fläta det vita bandet in och ut ur kabeljållarna för att skapa ”snö”.

  Bestäm var ni vill lägga till snöflingor och använd whiteboardmärkpennan för att märka upp dessa områden. Upprepa steg tre ovan för att fästa kabelhållarna och häng en snöflinga i varje kabelhållare.

  Upprepa steget ovan för att lägga till pinnar som armar på er snögubbe.

  Klipp ut en orange triangel ur kartong och tejpa den till snögubbens ansikte som näsa. Använd whiteboardmärkpennan för att rita snögubbens ansikte och klädsel: ögon, mun, fluga, hatt, knappar, etc. Du får gärna ”klä om” honom då och då genom att radera och rita om vid behov.

 • Steg 5

Taggar
  Jul klara_krokar


  Följ Command
  Command™ är ett varumärke som tillhör 3M.
  Ändra ort
  Sverige - svenska