1. Command™ Brand
 2. Projekt
 3. Galleriväggar
Galleriväggar

Galleriväggar

Jamie, C.R.A.F.T.

Skapa en personlig gallerivägg – det enda ni behöver hitta är en tom vägg! Blanda och matcha ramstilar och färger, vilket också är ett bra sätt att sätta färg på väggarna!


Material som behövs:

 • –  Command™ Tavelupphängingsstrips

  – Sprayfärg i olika färger – till detta projekt behövs gul, turkos och vit

  – Ramar i olika storlekar

  OBSERVERA! Följ alla instruktioner i förpackningen som medföljer Command™ Brand för ordentlig ytrengöring och förberedelse, placering av vidhäftande strips och rekommenderade vikter.

 • Material som behövs

Instruktioner:

 • 1. Samla ihop 26 bildramar i olika storlekar, eller tillräckligt många för att fylla den vägg eller det hörn ni planerar att dekorera.

  Bestäm vilka ramar ni vill placera bilderna i. Överväg att ta bort glaset från några av de större ramarna, och använd dem till att rama in en eller två andra ramar med bilder för att ge djup och dimension till galleriet.

  Ta bort glaset och baksidan på varje ram. Spraymåla fyra ramar gula och tre ramar turkosa. Resten av ramarna bör få en ny och fräsch vitmålad yta. Vänta minst sju dagar efter att de målats innan ni hänger upp ramarna.

  Rengör väggytan med isopropylalkohol, torka av försiktigt och låt torka.

 • Steg 1
 • 2. Ta ur Command™ Tavelupphängingsstrips från förpackningen och separera varje remsa. För att skapa ett set sätter du ihop två strips tills du hör ett klick.

  TIPS: Om du använder medelstora strips behövs ett set strips för ramar upp till 1,3 kg, två set strips för ramar upp till 2,7 kg och fyra set strips för ramar upp till 5,4 kg.

  Ta bort ett av de gröna mellanläggen och fäst ett set strips på ramens baksida. Tryck fast remsan ordentligt på ramens baksida. Upprepa med kvarvarande strips som behövs för att hänga upp ramen.

  Ta bort det kvarvarande gröna mellanlägget från remsan som fästs på ramens baksida.

  Placera ramen på väggen och tryck ramens framsida mot väggen i 30 sekunder.

  Ta bort ramen genom att ta tag i dess bottenhörn och dra uppåt och utåt mot dig.

  Upprepa processen med 25 andra ramar.

 • Steg 2
 • 3. Vänta en hel timme innan du sätter upp ramarna på väggen. Håll stripsna på ramarnas baksida i nivå med stripsna på väggen. Tryck varje ram ordentligt mot väggen tills du hör ett klick för att se till att ramarna sitter fast ordentligt.

 • Steg 3

Taggar
  Tavelupphänging väggdekoration gallerivägg dekorera Tavelupphängingsstrips


  Följ Command
  Command™ är ett varumärke som tillhör 3M.
  Ändra ort
  Sverige - svenska