3M Perfect-it, färgkodat poleringssystem

3M Perfect-it, färgkodat poleringssystem

3M Car Care

 • Återställ och bibehåll bilens utställningsfinish med produkterna i sortimentet 3M Car Care.

  Med alla våra produkter kan du utföra ett fantastiskt jobb, från en snabb rengöring med Car Wash Soap till slutlig behandling med Performance Finish. De kan förstås också användas separat enligt dina behov och tiden du har till förfogande.

  Produkterna som är proffsens förstahandsval ... nu tillgängliga för din egen bilvård.

3M™ Scratch Removal System 39071


 • Reparera små och medelstora repor med 3M™ Scratch Removal System 39071. Detta repborttagningssystem är idealiskt för lätt oxidering, sliprondellmärken och andra repor.

3M™ Trizact™-slipteknik


 • Återställ skadad lack med 3M™ Trizact™ slipteknik. Bästa resultat med en monteringssats för borrmaskinen.

3M™ Headlight Lens Restoration System


 • 3M™ Headlight Lens Restoration System är en snabb och effektiv lösning som återställer full transparens hos gulnade strålkastare. Detta renoveringssystem förbättrar ljusstrålens kvalitet samtidigt som linsen får tillbaka utseendet från utställningshallen.

  Det är idealiskt som en komplett sats för låg reparationskostnad – stegvisa instruktioner ingår så att även nybörjare kan slutföra jobbet. Snabba upp reparationen genom att montera sliprondellen på en borrmaskin (ingår inte) och använd den med polerdyna och andra tillbehör.

3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579


 • 3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579

  Använd 3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579 till att reparera revor och brännmärken på bilinredningens läder och vinyl. I reparationssatsen finns färgpolermedel och lim tillsammans med detaljerade instruktioner och färgguider. Följ instruktionerna för bästa resultat.