Personlig bilstyling

På 3M vet vi hur viktigt din bil är för dig, och eftersom du är inne på vår hemsida så är du förmodlign ute efter att göra den ännu mer unik. Idag är det ännu enklare att styla bilen på ett mer personligt sätt och du kan känna dig trygg med våra innovativa kvalitetsprodukter som monteras av ett globalt nätverk av 3M-utbildade och godkända foliemontörer.

 

Vi hjälper dig med din helfoliering, vare sig du vill byta färg på din bil, dekorera den med grafik, anpassa din skåpbil efter ditt företags grafiska profil, skydda lacken mot stenskott och repor eller skydda interiören och passagerarna mot solljus med tonade rutor. Du kan söka på ditt postnummer för att hitta din närmaste 3M-godkända foliemontör så att din bil, skåpbil eller lastbil kan få ett helt nytt utseendet.

 

Våra godkända foliemontörer hjälper dig att välja rätt foliering samt material och ser tll att du får ett slutresultat som passar dig och ditt fordon. De är även 3M-utbildade för att leverera högsta kvalitet så att du kan känna dig trygg när du väljer grafiska produkter från oss.

 

  • Varför lackera, när du kan foliera?
    Ge din bil en ny, fräsch färg med 3M-foliering

  • Sätt dina idéer på din bil. Professionellt arbete. Din logotyp, din design, din färg, din stil.

  • Det är som solskyddsfaktor 1 000 för dina bilfönster.

  • Skydda lacken och håll din bil strålande fin.

Hitta en godkänd foliemontör nära dig
Hitta en 3M-utbildad och godkänd foliemontör nära dig.