Architectural Markets-tillämpningar

Arkitektur

Innovativ, inspirerande, informerande.

Hitta en foliemontör

Frihet att designa

Frihet att skapa utrymmen och miljöer exakt som du vill men till en lägre kostnad och på kortare tid än en traditionell renovering är vad 3M:s Arkitektursfolier och glasfinish erbjuder. Vi kan imitera läder, marmor, trä, faktiskt de flesta hårda eller mjuka material du kan tänka dig, i en tålig och slitstark yta. Se själv hur 3M:s yt- och glasfinish har använts i olika miljöer.


Tillämpningar

 • Ingenting är mer befriande än att veta att det inte finns några gränser för dina idéer. 3M:s Arkitektursfolier ger dig friheten att göra på ditt sätt utan att kompromissa. Besök vårt klinikrum och hälsocenter om du vill veta mer.

  Gå till hälso-och sjukvård

 • 3M:s Arkitektursfolier är perfekt för att göra snabba och kostnadseffektiva ändringar, samtidigt som du får resultat av hög kvalitet. Utforska möjligheterna här och upptäck den ekonomiska frihet du kan ha gemensam med fastighetsägare, arkitekter och designers världen över.

  Gå till hotell och restaurang

 • Släpp lös fantasin med 3M:s Arkitektursfolier och upptäck hur du kan maximera de befintliga resurserna och miljön för att skapa den stil som du vill ha.

  Gå till allmänna platser

 • Det spelar ingen roll vilka begränsningar man ser, med 3M:s Arkitektursfolier kan du få hjälp att uttrycka en vision som balanserar mellan största effekt och minimal smakfull design. Exemplen här visar denna uttrycksfrihet och vad som går att uppnå.

  Gå till butiker

 • Oavsett om du börjar från början eller renoverar arbetsplatsen ger 3M:s Arkitektursfolier den frihet du vill ha för att vara så kreativ som möjligt. Länkarna här visar hur de senaste ytfinishmaterialen kan användas i en befintlig miljö för att skapa en plats där människor vill vara.

  Gå till kontor


Om yt- och glasfinish

Baserat på 3M:s tradition av innovation och tekniska kunskaper kan 3M erbjuda flexibla, kreativa och tekniskt avancerade yt- och glasfinishlösningar för arkitektur och inredning. Arkitektursfolier hjälper fastighetsägare och designers att skapa en komplett stämning, som definierar de specifika egenskaperna hos alla miljöer. 3M:s teknik har utformats för att skapa utmärkt design, utöka komfort och respektera miljömässig hållbarhet.